FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Hagi duce Steaua in prapastie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2007 00:00

Gigi Becali s-a dezlantuit din nou. Ieri a spus ca-l va da afara pe Rege daca echipa nu cistiga la Praga. Derby-ul cu Rapid a aruncat din nou in aer situatia din Ghencea. Nemultumit de formula de echipa cu care Hagi a inceput meciul, Gigi Becali si-a reluat ieri atacurile impotriva nasului sau. "Nu mai sint dispus sa sacrific oastea Stelei pentru doi-trei ostasi sau un colonel. Hagi a tinut cont de parerile mele doar la returul cu Zaglebie, cind l-a bagat pe Zaharia. In rest, niciodata! Nimeni nu stie mai bine ca mine jucatorii, nici un antrenor din lume. Pe Zaharia nu o sa-l mai vedeti niciodata titular. Golanski poate va mai fi, dar nu acum. Daca Hagi il va titulariza pe Zaharia, a doua zi va primi o hirtie din partea Consiliului de Administratie si va pleca", a tunat Becali.

Patronul si-a inasprit apoi tonul. "Hai sa spunem lucrurilor pe nume! Steaua e pe un drum care duce spre prapastie. Acum sintem in grafic pentru ca Dumnezeu a vrut asa si ne-a dat patru goluri din faze fixe. Hagi nu m-a ascultat cu CFR si ce s-a intimplat? In loc sa vina Duhul Sfint a venit dracu', Goian a luat rosu, Plesan si-a rupt piciorul. La Urziceni nu m-a ascultat, i-am zis sa bage jucatorii odihniti. Cu Rapid nu m-a luat in seama, i-am zis sa-i foloseasca pe Surdu si pe Badoi. Eu nu mai vin cu placere la stadion, iar daca Gica schimba drumul spre biruinta, e bine. Daca nu, eu nu o sa las Steaua sa se duca in prapastie si ne vom desparti", a spus Becali.

Isi joaca postul la Praga
Urmatorul joc al Stelei pare a fi decisiv pentru scaunul lui Hagi. Daca echipa va pierde, atunci sint sanse mari ca Regele sa nu mai fie, incepind de joi, antrenorul ros-albastrilor. A spus-o chiar Becali: "Ma intilnesc cu Hagi si cu Adrian Ilie sa facem strategia pentru meciul de miercuri. Cu Slavia avem un meci prea important, este vorba de bani, de calificare. Daca il baga pe Golanski si iese bine, nu am ce sa-i mai zic. Dar daca noi hotarim ceva si el face altceva si nu iese bine, atunci el va plati. E mai importanta Steaua decit Hagi".

"Hagi a vrut sa-l dea afara pe Lovin si eu i-am zis sa-l pastreze ca e bun. Uite ca acum e cel mai bun din echipa!" -- Gigi Becali

"Accept ca pe ultimii 30 de metri avem probleme. Sintem lenti si previzibili in atac, iar pe benzi suferim foarte mult" -- Gica Hagi

"Am dat goluri putine si numai din faze fixe. Pina la urma vom marca si noi mai mult, dar cu altcineva pe banca daca Hagi nu intelege ce ii spun" -- Gigi Becali

Trei jucatori pusi la zid
Becali a trimis sageti si catre unii dintre jucatori. In vizor, Zaharia, Golanski, Rada. "Ii respect, le multumesc si vor ramine in familia mea. Ii recompensez material, dar viitorul Stelei inseamna valoare, nu loialitate. Asa voi face si daca vrea Hagi sa inteleaga, si daca nu vrea. Acum, Rada e indispensabil, Zaharia si Golanski au fost si ei achizitii bune, insa viitorul inseamna altceva", a declarat Becali.

Succesor Pedrazzini?
Gigi Becali are pregatita deja si o varianta de inlocuire in cazul unei despartiri de Hagi. Primul pe lista sa este chiar secundul Regelui, Massimo Pedrazzini. Acesta a fost adus, de fapt, in Ghencea de fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu. Venirea lui la Steaua a produs o ruptura totala de Walter Zenga, cel cu care Pedrazzini a lucrat la Steaua, Steaua Rosie Belgrad, Gaziantepspor, dar si in Dubai.


 


 

Ce spun cititorii pe blogsport.ro:

"Acum trei luni Hagi spunea ca Steaua nu este echipa sa se bata la locul 2. Avea mare dreptate ca prin priceperea lui a dus-o deocamdata pe locul 7. La ce joaca acum va mai cobori si de acolo"
Ionel Gherghiceanu

"Becali are dreptate. De cind e Hagi, Steaua nu mai e Steaua, parca a jucat o echipa din Liga a II-a cu Rapid. Dar ca sa nu-l mai critice atit, sa-l dea o data afara, ca sa inceapa si Steaua sa joace fotbal"
Dragos_Z

"Regele Hagi se va razbuna pe Slavia Praga miercuri, cu Badoi pe dreapta si in fata cu Neaga, Iacob si Surdu"
Tosi

"Cu Zaharia are dreptate. Dar cu Golanski n-are deloc. Cum poate Becali sa-l compare pe Badoi cu Golanski? Nu exista termen de comparatie!"
Cristiano Stelistul

"Sintem varza! Am dat patru goluri in sase etape. Sintem de risul tarii. Avem pretentii de Liga Campionilor! Nu jucam nici in Cupa UEFA in halul asta. Rusine! Voi faceti de ris istoria clubului. Plecati cu toti de la echipa!"
nacu_alex06

"Becali, unde sint Elton, Thereau, Bostina, Paraschiv si MM? Vei distruge echipa! Degeaba ai bagat 10 milioane daca n-ai antrenor si conducator!"
stelist_disperat

"Cu echipa asta nu facem mai mult de un punct in Liga Campionilor. Acasa, cu Slavia"
Steaua

"Este doar inceputul pentru Steaua. Urmeaza marea drama si poate trezirea, desi e greu de crezut cu niste stelisti infatuati, cu fobia caprei vecinului"
Deceneu

"Hagi nu este inca un antrenor! Traieste din amintirile jucatorului fantezist. Hagi este naiv si nu va mai sta mult la aceasta echipa!"
Sorensen

"N-are Hagi nici o vina pentru meciul cu Rapid. Meciul a fost slab, ca toate meciurile Stelei din vara-toamna asta. Vina ii apartine lui Gigi ca l-a adus pe Hagi!"
andrei_tudor

400 de mii de euro este salariul anual pe care Hagi il are la Steaua, cel mai mare dintre toti antrenorii Ligii I

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează