FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi e entuziasmat după ultimele evoluții ale echipei sale: "Ne gîndim la un trofeu"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 20:21

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, e tot mai încrezător în forțele echipei sale și speră la un trofeu. "Regele" a făcut și o scurtă analiză a meciurilor care urmează pentru Viitorul. 

Echipa din Ovidiu a eliminat FC Botoșani din Cupă, 1-0, gol Cristi Ganea.

"Prima repriză a fost slabă pentru noi, dar în a doua parte ne-am revenit.

Am făcut bine că l-am luat pe Ganea de la Brașov, am avut noroc că era liber de contract. Eu i-am zis că trebuie să aibă mai mult curaj, știam că are un șut bun. Mereu le zic să șuteze mai des. Sînt foarte mulțumit de el, dar și de restul.

Ne gîndim la un trofeu anul ăsta. Arătăm foarte bine, e un moment bun pentru noi. Trebuie să avem răbdare și să luăm totul pas cu pas", a zis Hagi la Digi.

...despre următoarele partide: "Urmează 5 meciuri foarte grele. Primul hop e cu Dinamo. Avem mare încredere în noi pentru că jocul merge foarte bine. I-am analizat bine pe cei de la Dinamo, știm unde să-i atacăm, știm care le sînt punctele slabe. E o echipă bună, dar nu e invincibilă. Ne facem strategia noastră prin care o să ne batem cu ei de la egal la egal"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Octombrie 2015, 08:25

Auzi, impararul mustelor se gandeste la un trofeu... Pai sa vedem, ce trofee ar putea cumpara fara sa le cumpere... Blatul de aur... Trisorii anului sportiv... Rusinea sportului romanesc in rang de mare cavaler... Si va rog o statuie pentru ”imparat”, una care reprezinte un hot ce fură. :)))))

daculliber
daculliber  •  30 Octombrie 2015, 02:22

***...O sa va scoatem fotbalul din cap! Numai arbitrii va salveaza...Trebuie sa tremuri Gica, stii foarte bine ca Dinamo e cel putin o clasa peste Viitorul! Vorbim luni seara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close