FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi e pregătit să dea o lovitură uriașă! Oficialii Viitorului confirmă: "Suntem în negocieri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 10:42

Viitorul merge perfect în Liga 1 unde e pe primul loc, iar echipa de tineret s-a calificat în optimile finală ale Youth League.

Performanțele de până acum i-au făcut pe mulți să ia în serios Viitorul, iar Cristian Bivolaru, președintele clubului, susține că Hagi e în discuții pentru vânzarea de acțiuni.

"Această calificare în optimile de finală din Youth League cred că este o mare lovitură de imagine. Uitaţi-vă ce echipe se află în aceasta fază şi veţi înţelege mai bine. Am văzut jucători care plângeau în vestiar că nu au avut ocazia să contribuie şi ei la această performanţă.

Dacă vom fi gazde (n.r. optimile UYL se dispută într-o singură manşă, pe terenul primei echipe extrase din urnă), vom organiza meciul la Ovidiu, pentru că stadionul se află la standardele cerute de UEFA. Suntem în negocieri pentru vânzarea de acţiuni, iar o astfel de performanţă nu va face decât să ne umfle pânzele", a declarat Cristian Bivolaru, la postul de radio Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  10 Februarie 2017, 15:24

cobra_z : Asta intelegi tu din ce a facut si ce face HAGI in fotbal ? :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Februarie 2017, 11:32

succes piticilor. papuris, nepapuris, la voi treaba merge frumos. macar pe la voi sa nu vina DNA, DGA, DIICOT, Parchetele, CSJ, si multe alte astfel de organizatii, organisme, militii sau mascati.)

cobra_z
cobra_z  •  10 Februarie 2017, 11:30

hagi, daca nu te complaceai in carpa ciobanului erai un model bun de urmat, dar asa trebuie sa tai jumatatea putrezita din tine ...ca sa convingi ca esti baiatul bun care vrei sa pari, inainte si dupa meciurile viitorului cu fcsb trebuie sa ti se puna intrebarea : "te lepezi de cioban ?" iar tu sa raspunzi " ma lepad de cioban"...(crezi ca poti ?!)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează