FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi exultă: "Stelei îi lipseşte zecele pe care i l-am luat eu" » Povestește cum i l-a suflat campioanei

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 18:23

Steaua s-a luptat pentru semnătura lui Florin Cernat, însă fostul jucător al Oţelului a ajuns la Viitorul, unde îl va avea antrenor pe Gheorghe Hagi.

" Regele" a dezvăluit cum a reuşit să ia faţa campioanei în disputa pentru mijlocaşul care a făcut spectacol la formaţia gălăţeană.

"Cred că am făcut o achiziţie foarte bună, e unul dintre jucătorii care-mi plac mie foarte mult. Eu am fost primul care l-a sunat pe Cernat, în decembrie. Am şi eu tradiţia mea, nu doar Steaua.

Cu echipele mari nu te pui, dar ştii cum e, stai la pîndă şi... Cernat e cel mai bun decar pe care-l are România în momentul de faţă! De la el începe construcţia echipei. Sper ca împreună să facem o echipă frumoasă", a spus Hagi la Digisport.

Cînd a fost întrebat ce-i lipseşte Stelei în acest moment, Hagi a zîmbit şi a spus: "Îi lipseşte zecele pe care i l-am luat eu", făcînd referire la Cernat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
silver13
silver13  •  12 Iunie 2015, 06:28

iar mancati castane....a zis ca nationalei ii lipseste,nu stelei

malmo
malmo  •  11 Iunie 2015, 22:49

E foarte posibil ca Hagi sa aibe dreptate. Eu pe Mirel nu-l vad asa bine daca rateaza (esecuri sau semi-esecuri) inceputul de campionat Spre deosebire de Steaua care e in "corzi" si este "obligata" sa presteze, Viitorul lui Hagi care n-are pretentii la titlu e oricum mai relaxata, ambianta in cadrul trupei cred ca e mai buna Ceea inseamna un mare avantaj psihologic. Un detaliu extrem de important pe care multi antrenori nu-l i-au in calcul dar care se dovedeste pe parcurs esential: atmosfera din cadrul lotului.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  11 Iunie 2015, 22:21

nu e sigura onestitatea unor meci cu viitorul in prima liga! e de preferat pentru credibilitatea corectitudinii meciurilor ca viitorul sa nu ramana in prima divizie!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează