FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi i-a răspuns lui Becali după oferta de 3 milioane

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 20:50

Gigi Becali e dispus să bage din nou bani în transferuri și în vară să înceapă negocierile cu Gică Hagi pentru Florinel Coman (atacant/18 ani) și Dragoș Nedelcu (mijlocaș centra/20 de ani).

Patronul Stelei e gata să ofere 3 milioane de euro pentru cei doi fotbaliști de la Viitorul, însă Hagi spune că va începe negocierile abia după finalul campionatului.

 "Pentru România doar când pronunţi suma asta e foarte mare, dar noi ne concentrăm până în vara, vrem să facem lucruri bune în playoff. E o mare provocare pentru tot colectivul nostru, ne jucăm şansă până la capăt. În vara, când se termină campionatul, suntem deschişi la orice provocare.

Campania de transferuri din vara a început din ianuarie la noi, lucrăm deja. Țucudean, de exemplu, face parte dintr-o strategie de viitor. Cu gândul ăsta l-am luat, să fim mai puternici de la vara încolo.

Suntem într-o luptă, să vedem ce şanse avem, noi suntem pregătiţi. Jucătorii sunt concentraţi, au dorinţa enormă să arate că sunt buni. Să vedem unde ajungem, nu ştiu unde vom fi în 3-4 luni. E o piaţă liberă, suntem pregătiţi şi de ieşiri, şi de intrări!", a spus Hagi la TV Sport ro.

700.000 €e cota de transfer a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de

1.000.000 €e cota de transfer a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
589949641156771
Mihai Mart  •  25 Martie 2017, 12:16

Gica, cine munceste lumea te vede !.

valentinn10
valentinn10  •  25 Martie 2017, 10:29
Postat de Dumitru Ciobanu pe 25 Martie 2017, 08:43

Domnule Hagi nu te lasa amăgit de acest impostor chiar de e finul tău,asta n-are scrupule păcăleste pe toata lumea să cîștige bani nemunciti .tu cu munca si el cu banii,un nabab el viseaza numai să păcăleasca,nu are limite.

Un *** sa critice un alt ***...nu pot sa cred si...totusi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116318208879996
Costica Costica  •  25 Martie 2017, 09:54

roi cum amandoi sunt pe mana clar lupta pt ei acum e viitoru dupa o infrangere vin oiile si tot asa albitri sunt pur si simplu maltratati de cei doi ii cumpara iar daca nu pot sar pe ei campionat pt ei nu merita nimic bine fac oamenii ca nu se duc ce sa vada aranjamente huuuuuuuuuuuuuuuuu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează