FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi îl laudă pe Ianis după primul an petrecut la Fiorentina + Ce a simțit când a plecat de la Steaua, ce planuri are în cupele europene și cum ar putea ajunge la Galatasaray

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 21:48

Gică Hagi a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea ”Tribuna Zero”, de la Europa FM, și a vorbit despre mai multe subiecte printre care și evoluția lui Ianis Hagi din ultimul an petrecut la Fiorentina.

"Ianis a făcut o schimbare foarte mare. El și-a dorit-o. Dacă era după mine, îl mai țineam, dar a trebuit să ascult și de ce spune el. Ianis a crescut enorm în ultimul an. Fiorentina a avut grijă de el. Suferă că n-a jucat mult.

N-a avut posibilitatea să joace la echipa mare, ca să-și arate talentul. Oamenii de acolo sunt foarte mulțumiți de el. S-a antrenat la un nivel extraordinar. S-a integrat foarte bine. În acest an rămâne să confirme și să joace. Doar dacă va juca, va progresa", a declarat Hagi la Europa FM.

"Regele" a vorbit și despre momentul plecării de la Steaua în 2007: "Când am plecat de la Steaua, am simțit că era cel mai bun lucru de făcut, pentru că eu și conducerea nu gândeam la fel. Am luat calea cea mai ușoară, aceea de a renunța eu. Dacă nu ești respectat undeva, atunci e greu. Am considerat că e mai bine așa, pentru a nu ajunge să ne certăm".

...despre cupele europene: "Suntem o echipă tânără și sper să facem o campanie europeană bună. Vrem să facem performanță. Noi trebuie să ne întărim cu jucători cu experiență. Clubul nostru are obligația să rămână în față".

Hagi spune că nu exclude nici varianta de a ajunge pe viitor la Galatasaray, însă pune condiții: "Dacă ar exista un proiect foarte clar la Galatasaray, abia atunci aș putea accepta o ofertă. Dar acum nu există varianta Galatasaray".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2017, 10:30

Ati mai auzit asa ceva? Desi ar parea firesc ca Hagi sa-si laude progenitura, tare ma tem ca "lustruitorul de banca de rezerva" va poposi la Viitorul "impumutat" de Viola pentru a ajuta FC Viitorul sa se faca si mai mult de ras in Europa. O sa vedeti ca Viitorul, chiar daca pica cu Maribor, tot va capota lamentabil pentru ca meciurile nu vor fi arbitrate de catre Hategan iar in echipa Maribor nu vor fi nici jucatori de la Astra, nici de la CSU Craiova si nici de la CFR Cluj care sa le faca culoar spre victorie.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  23 Mai 2017, 10:22

„N-a avut posibilitatea să joace la echipa mare, ca să-și arate talentul” Talentul se arată oriunde. După ce-l dovedești, ești promovat. Nu înainte, pe bază de tată. Dar, dacă acest tată e mulțumit.... Și Gheorghiu Deja credea Lica, fiică-sa, ar fi fost o mare actriță de cinema.

spinoza
spinoza  •  23 Mai 2017, 08:51

Gica este un antrenor foarte bun! Trebuie lasat in pace si incurajat! Ce a facut la Viitorul este minunat. Candva va duce Nationala la un Campionat Mondial!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează