FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi își înțeapă rivalele din play-off: "Toți stau cu gândul la noi, le e frică"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 19:34

Gheorghe Hagi, antrenorul liderului din Liga 1, și-a lăudat încă o dată echipa pentru rezultatele obținute până acum și spune că celalalte echipe din Liga 1 se tem de Viitorul în play-off.

"Suntem cea mai tânără echipă, avem o medie de vârstă de 21 ani și câteva luni, ceea ce înseamnă ceva extraordinar.

Am schimbat foarte mulți jucători, dar nu am suferit. Am făcut o muncă fantastică, am câștigat în vestiarul echipei sentimentul că putem să ne batem de la egal la egla cu orice echipă.

Stați liniștiți, că toți stau cu gândul la noi, le e frică. Suntem valoroși și vrem să aratăm asta, așa cum am făcut-o și până acum.

Rămân consecvent cu ideea că înjumătățirea punctelor nu e un lucru bun, dar asta e, mergem înainte", a spus Hagi, la TV Dolce Sport.

  • În prima etapă din play-off, Viitorul va întâlni pe teren propriu Dinamo, luni, de la ora 20:30,  iar în cel de-al doilea meci, jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi joacă împotriva Stelei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (32)
geo.b.
geo.b.  •  11 Martie 2017, 09:30

Sunt antrenori,conducatori,chiar jucatori,carora faptele dovedesc ca intradevar snt buni,de caliate,insa o parte dintre ei nu cunosc ce insemna modestia si ce insemna respectul adversarului.Pentru ca la urma urmei si adversarul are rolul lui,ca daca nu ar avea adversar,ar fi nevoiti sa joace singuri.Iar jucând singuri,performanta ar fi "ioc".Dar ar mai fi o problema,"fie roata si patrata,tot se invarte cate o data",astazi esti pe culmi,maine poate esti la "subsol".As putea da o sumedenie de exemple,de astfel de persoane.Asa ca cel ai bine ar fi: respecta-ti adversarul,indiferent cat de bun ai fi.Un proverb spune cama asa: "Indiferent cat de inteligent,cat de talentat,bogat sau grozav crezi ca esti,cum tratezi oamenii,spune totul despre tine si despre caracterul tau".

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Martie 2017, 08:57

Cum se face ca atunci cand spune ceva Hagi e plin de comentarii de la catelusi? Chiar asa mare e frustrarea? Sau inca isi aduc aminte ca Hagi le dadea (si inca le da) goluri si de la usa autocarului? Acum cand Steaua nu mai exista ca sa le dea lor insomnii si-au gasit si ei in sfarsit pe cineva pe care sa injure: pe Hagi. Trista adunare de oameni mai sunteti. Azi nu se mai dau mici la Rin? Nu mai e nicio lansare PSD?

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2017, 05:13

Dacă joacă Dinamo cu Viitorul în roșu Gică/***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează