FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-0

Hagi l-a scos țap ispășitor pe Brandan, după 0-2 cu Steaua: "Nu accept aşa ceva!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 22:42

Gică Hagi s-a declarat extrem de dezamăgit de greşeala făcută de Brandan în minutul 16 al meciului cu Steaua (0-2), când fundaşul l-a faultat pe Adi Popa în careu.

Centralul George Găman a dictat penalty (detalii AICI), iar Boldrin a deschis scorul, după un început de meci excelent al echipei antrenate de Hagi.

"A fost penalty la Brandan! Nu se poate să faci aşa o greşeală când eşti jucător cu experienţă, la 33 de ani. Un jucător cu experienţă îl foloseşti când te ajută. Dacă nu, la ce bun? E o greşeală enormă, e un cadou dat unei echipe mari.

Steaua a avut parte de un cadou astăzi, sunt foarte supărat şi i-am comunicat asta. Nu accept aşa ceva de la jucătorii cu experienţă. Nu are voie la meciuri de acest gen să facă asemenea greşeli", a spus antrenorul Viitorului la TV Dolce Sport.

Hagi a motivat schimbarea rapidă a lui Stoica. Acesta a intrat la pauză în locul lui Gabi Iancu, dar a fost înlocuit după mai puţin de jumătate de oră de joc.

"Pe Stoica l-am schimbat că nu a dat randament, i-am dat o şansă, dar a pierdut toate mingile", a adăugat Gheorghe Hagi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
fangigi
fangigi  •  07 Noiembrie 2016, 18:43

Gata, regele blatist si ipocrit a gasit pe cine sa arunce vina! De ceilati 9 care parca erau lesinati pe teren e multumit nevoie mare! Daca nu era Brandan sa greseasca, batea la scor!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Noiembrie 2016, 17:49
Postat de ion.ionescu pe 07 Noiembrie 2016, 12:09

"NU te recomdanda limba roamana nici logiCA CARE" - dacă nu erai fudul , par că nu erai destul...Ăştia ca tine, de ce nu vă vedeţi lungul nasului şi nu staţi în banca voastră ? Mai daţi şi lecţii, e plin Internetul *** ca tine ! M-am chinuit efectiv să citesc ce ai scris...

Moderatorule, mai moderează-te ! Mi-ai eliminat un cuvânt drept...vulgar sau jignitor. Nu scriu, nu vorbesc vulgar iar dacă scriu "savanţi" e o jignire ?! În plus, ai şters şi pe "de", să nu se mai înţeleagă nimic...Mai bine aţi face să nu se mai blocheze site-ul permanent !

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Noiembrie 2016, 17:41

Cred ca Hagi joaca teatru. Unde e Brandan si unde Adi Popa .Ca fotbalisti? Meciul era dinainte aranjat ,s-a vazut si la golul doi ,11 metri dictat de arbitru ca asa era scenariul. Sa-l tragi de urechi pe Brandan care una ca n-a facut nimica ,doi Popa e un fentangiu de zile mari ( arbitrul trebuia sa-i dea galben!) ,trei ca jucator este mult peste motoreta. Prin criticile aduse ,Hagi vrea intentionat sa dea crezare arbitrului.Cum ca n-ar fi gresit.Asta e interesul. Sper sa nu ma insel ,dar zero caracter dovedeste Hagi.Pacat de el .

Vezi toate comentariile (61)
Comentează