FOTBAL  »  Superliga  »  CEL MAI BUN FOTBALIST ROMÂN

Hagi lăudat de un fotbalist străin de top: "E cel mai mare jucător pe care l-am văzut vreodată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 15:09

Gheorghe Hagi a rămas foarte iubit în Turcia, acolo unde a scris istorie cu Galatasaray. "Regele" e lăudat de Emre Belozoglu, fostul fotbalist al lui Fenerbahce și Galatasaray.

"Cel mai mare jucător pe care l-am văzut jucând a fost Gheorghe Hagi. Am învăţat enorm de mult de la el şi încerc să transmit mai departe. Totuşi, nu pot să le arăt celorlalţi la fel de mult pentru că nu sunt la fel de talentat precum el", a spus Emre pentru cotidianul turc Milliyet.

Cei doi au fost colegi la Galatasaray în perioada 1996-2001, când au câștigat de patru ori campionatul în Turcia, dar și două Cupe ale Turciei și două Supercupe ale Turciei. Hagi și Belozoglu și-au trecut în palmares și o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

De altfel, Emre Belozoglu era considerat de specialiștii în fotbal din Turcia drept urmașul lui Hagi. Turcul a jucat de-a lungul carierei pentru echipe precum Galatasaray, Inter Milan, Newcastle, Fenerbahce, Atletico Madrid și Istanbul Bașaksehir.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
popiques
popiques  •  10 Februarie 2017, 18:39

sunt o gramada de jucatori mai mari decat hagi. *** a facut 'ravagii' in campionatul turc, campionat care la momentul respectiv era sub liga 1.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  10 Februarie 2017, 16:17
Postat de westfield pe 10 Februarie 2017, 15:51

E de bun simt macar pe cel mai mare sa-l stie. Dar na, fiecare cu parerile lui. Si sa stii ca ar fi o idee sa fie prin carti pe la scoala, ca au adus faima tarii. E mai bine cu Esca, Calinescu si prostiile "occidentale" de azi?

Nu vad de ce sa comparam mere cu pere si zau ca la cati *** care il injura pe hagi sunt aici in tara ultima mea grija e sa educ pustani de pe alte continente care nu erau nascuti cand hagi juca. Hai sa nu *** ca n am avut fotbalisti cu realizari sau expunere media internationala atat de mari incat sa fie inacceptabil sa nu i stii. A, ca a fost fotbalist mare? Le tissier a fost cu 3 clase peste hagi ca talent si sta mult mai prost la capitolul palmares si faima.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  10 Februarie 2017, 16:08
Postat de haxor pe 10 Februarie 2017, 16:03

M-am cam plictisit sa va tot spun ca nu sunt "prostiile occidentale", sunt doar *** capitalismului de cumetrie autohton! N-ai cum sa intelegi asta ptr ca de mic ti s-a turnat *** in cap, sub comunism, neocomunism si capitalismul oligarhic de tip moscovit. Faptul ca Esca si Calinescu nu au ce cauta in cartile de istorie este singurul lucru bun pe care l-ai nimerit si ai facut tu o diversiune din asta ca din vina occidentului decid unii manualele de istorie. Reflecteaza inainte sa dai o *** pe net si sa rada o lume intreaga. ;-)

Prostalaule, ai iesit vreodata din tara?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează