FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Hagi, lăudat pentru discursul la adresa lui Vassaras: "S-a comportat ca un român adevărat! Ne ia drept proști"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 20:07

Ion Crăciunescu a lăudat discursul lui Gheorghe Hagi referitor la președintele CCA, Kyros Vassaras și spune că oficialul grec desconsideră oamenii de fotbal din România.

"Discursul lui Hagi de aseară, despre Vassaras, pe mine m-a impresionat. S-a comportat ca un român adevărat. Eu le-am atras atenția de acum doi ani că metoda asta, pe care nu o practică nicio țară din Europa, cu președinte străin, nu e bună.

Vassaras are dreptate să ne desconsidere, omul e tare, e înfipt pe la UEFA, federația îl susține și el face ce vrea cu noi. Mie nu-mi inspiră încredere din niciun punct de vedere.

Vassaras, cu superioritatea pe care i-a dat-o domnul Burleanu, ne ia drept proști. El nu spune nimic concret. Nu l-ați auzit când a întrebat de ce să plece? Păi normal că nu vrea să plece, la banii pe care îi primește", a spus fostul mare arbitru român la Sport Total FM.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
696253093853906
Ghita Florin  •  23 Noiembrie 2016, 07:12

Da,exact ca un roman,vede paiul din ochiul grecului dar nu si barna din al lui,ca toti smecherasii baga strambe,soparle,oare grecul este de vina ca in Europa ,,viitorul'' fotbalului a incasat CINCI GOLURI,TOT EL ESTE DE VINA CA ECHIPA NASULUI *** FATA DE ECHIPA FINULUI?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulian1952
iulian1952  •  23 Noiembrie 2016, 01:28

BAI CRACIUNESCULE , SI TU HAGI ATI UITAT CA ACUM 3-4 ANI ERAU DELEGATI ALBITRII STRAINI CA AI NOSTRII ERAU VARZA ? AIA STRAINI ERAU SI MAI VARZA DAR TACEATI CHITIC CU DRAGOMIR IN FRUNTE .Kyros Vassaras NU ERA PRESEDINTELE C.C.A. NU CUMVA ERAI TU CRACIUNESCULE ? ARE PERFECTA DREPTATE Vassaras IN TOT CE A SPUS. ORBITI DE INVIDIE NU AVETI DECIT UN TEL : JOS BURLEANU , JOS Vassaras . NAUME SI TOTI CEILALTI SA VA FIE RUSINE IM-BE-CI-LI-LOR .

425731240965213
Viorel Chirca  •  22 Noiembrie 2016, 23:48

Lui Craciunescu i ar place locul lui Vassaras...nu ca toate ar fi okay cu grecul pt ca nu sunt...nici pe departe....dar niciodata nu mi au placut oportunistii....genul care iti infige cutitul in spate sau care te impinge cand te impiedici....eu pe asta nu i as da o tutungerie pe mana darmite sef peste arbitrii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează