FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi: "Luna de foc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

Apoi, Hagi a vorbit si despre faptul ca Gigi Becali s-a declarat nemultumit de jocul Stelei din prima repriza a meciului cu Charleroi. "E parerea patronului, trebuie sa o respectam, indiferent daca ne convine sau nu. Cind ai un patron asa puternic, trebuie sa-i accepti parerea. Nu inseamna ca intotdeauna are dreptate sau ca tot ce spune este adevarat, ma refer la fotbal. La fotbal toata lumea se pricepe. Eu ramin cu ideile mele, iau orice comentariu ca pe o idee pe care o analizez. Telul meu este sa fiu inspirat si sa cistig", a spus Hagi.

Gica Hagi spune ca pe ros-albastri ii asteapta un inceput de sezon foarte greu. Steaua va debuta in aceasta seara in noul campionat impotriva Ceahlaului. Antrenorul ros-albastrilor, Gica Hagi, spune ca echipa sa trebuie sa munceasca foarte mult pentru a obtine victoria, pentru ca va fi un meci greu.

"Nemtenii au facut multe schimbari in lot, este o echipa aproape noua, cu un antrenor nou. Trebuie concentrare si seriozitate, este o victorie de care avem nevoie. Pentru asta, trebuie sa luptam si sa muncim. Conteaza doar cele trei puncte, ce vine in plus e bine venit", a spus "Regele".

"Regele" s-a declarat foarte multumit de ultimele achizitii si spune ca acum are un lot competitiv. "Steaua are nevoie de o echipa competitiva, pentru a acoperi eventualele probleme. In august, in trei saptamini vom juca sapte meciuri, este o luna foarte importanta. Ultimele achizitii sint foarte bune, dar au venit cam tirziu. si eu am aterizat acum trei saptamani, s-a muncit, cu cei din conducere, cu cel mare, care cotizeaza si pina acum totul este foarte bine", a incheiat Hagi intr-o nota optimista.

"Jucatorii se motiveaza cu public. Fara spectatori fotbalul n-are sens, dar, ce sa facem, ne gindim la trei puncte si lasam la o parte alte lucruri"  -- Gica Hagi

 "Sint antrenor, eu propun jucatori, avem conducere si analizam cu totii, luam o decizie. Totdeauna exista discutii. In orice familie sint" -- Gica Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează