FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi mai vrea un fundas central si are de ales intre turcul Emre Asik si slovenul Bostjan Cesar

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Dezamagit de prestatia defensivei in amicalele din Austria si Olanda, Gheorghe Hagi ii preseaza pe Gigi Becali si Adrian Ilie sa-i mai aduca un fundas central de valoare. Pe lista "regelui" se afla Bostjan Cesar (25 de ani) de la Olympique Marseille si Emre Asik (33 de ani) de la Galatasaray.

Cesar a fost pus pe lista de transferari de Olympique si, dupa ce a refuzat pe Besiktas, Steaua a ramas singura echipa interesata de achizitionarea sa. Slovenul ar fi dispus sa vina in Romania, singura problema fiind salariul solicitat de jucator, considerat prea mare de conducerea stelista.

Daca transferul lui Cesar nu se va materializa, Adrian Ilie va incerca sa-l aduca in Ghencea pe internationalul turc Emre Asik, fost coleg cu Hagi la Galatasaray, unde a facut pereche in defensiva cu Gica Popescu. Asik mai are contract doi ani de zile cu formatia din Istanbul, dar turcii ar fi dispusi sa-i dea drumul, mai ales ca au adus doi fundasi centrali in vara aceasta.

Supercupa aminata
Supercupa Poloniei dintre Zaglebie si Diskobolia, care ar fi trebuit sa se dispute miine, a fost aminata de federatia poloneza, la cererea echipei Diskobolia. Cistigatoarea Cupei a a jucat ieri in preliminariile Cupei UEFA si a sustinut ca nu poate fi pregatita pina miine. Federatia poloneza a dorit ca Supercupa sa se dispute intre Zaglebie si finalista Cupei Poloniei de anul trecut, Belchatow, dar a renuntat la idee, iar in final Zaglebie si Belchatow vor disputa doar un meci amical. (Justin Gafiuc)

Golanski n-a jucat
Fundasul Pawel Golanski, transferat in aceasta vara de la Korona Kielce in schimbul unui milion de euro, a fost si el prezentat aseara in fata fanilor. Polonezul nu a jucat insa cu Charleroi, fiind nerefacut dupa accidentarea suferita la amicalul cu Willem Tilburg, 1-1. In primele partide in care a evoluat pentru Steaua, Golanski i-a lasat o impresie placuta lui Hagi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează