FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL

Hagi pregătește o nouă bombă pe piața transferurilor: "Nu cred că o să-l mai vedem mult timp aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 10:08

Academia Gheorghe Hagi a început să devină o adevărată fabrică de talente. Ultimul fotbalist care "a explodat" sub comanda "Regelui" e Răzvan Marin, fiul fostului jucător Petre Marin.

Florin Cernat e sigur de faptul că mijlocașul în vîrstă de 19 ani nu va mai sta mult în România și face o previziune interesantă.

"Nu cred că o să-l mai vedem mult timp jucînd în țară. E un jucător care mie îmi place și vă spun că în 2-3 ani o să fie un lider și la Viitorul și la națională", a declarat Cernat, conform Digi.

Chiar dacă e lăudat din toate direcțiile, Răzvan Marin rămîne cu picioarele pe pămînt și recunoaște că momentan nu se gîndește la nici un transfer.

"Nu mă gîndesc deocamdată la un transfer, vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Îmi doresc să termin cu echipa cît mai sus posibil, dacă se poate să luăm și campionatul și, poate o convocare la Euro. Asta ar însemna foarte mult pentru mine", a spus și Răzvan Marin.

Playtech: Vedeta HOT care face RAVAGII la 52 de ani! S-a făcut blondă şi e bombă. FOTO de neratat


Comentarii (23)
fangigi
fangigi  •  02 Ianuarie 2016, 22:20

Nu prea l-am vazut deloc in primul 11, dar dupa acest articol deja cota pustiului ar trebui sa creasca cu 3-4 sute de mii de euro! Asta e scopul? Evident!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Ianuarie 2016, 20:52

hagi pregateste o noua teapa. inca un biet copil anonim e dat vandut peste vreo suta de ani. Asta inseamna ca ”academia” blaturilor functioneaza din plin. Deegeaba fceti reclama regelui blaturilor, stie toata lumea ca ce iese din ”academia”” *** blatist nu valoreaza doi bani :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  02 Ianuarie 2016, 19:40
Postat de reddog pe 02 Ianuarie 2016, 17:23

Pai cum e pina la urma ? Pleaca sau mai sta 2-3 ani???

Păi, i se dă reject în mai puţin de 2 ani...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează