FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi, reacție nervoasă la conferința de presă! "Regele", nemulțumit de LPF: "Probabil se dorește ca Viitorul să meargă în jos"

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 15:04

Gică Hagi, antrenorul și patronul celor de la Viitorul, s-a declarat nemulțumit înaintea meciului cu Dinamo, de duminică, de programările făcute de cei de la Liga 1.

Viitorul va juca duminică împotriva celor de la Dinamo, miercuri se va duela cu APOEL, în returul preliminariilor Champions League, sâmbătă cu Sepsi Sf. Gheorghe, marți FC Voluntari și vineri cu ACS Poli Timișoara

"Este incredibil cum am fost programați. În 6 zile jucăm 3 meciuri. Mi se pare excesiv, mai ales că vom veni după două meciuri grele, cu Dinamo și APOEL.

Conducerea mea nu m-a ajutat deloc. Nu și-a impus un punct de vedere clar. Nu e ascultată și nu e băgată în seamă. Probabil că se dorește ca Viitorul să meargă în jos, nu în sus. Alte echipe stau câte o săptămână în vacanță. Nu înțeleg de ce nu se joacă 4 meciuri într-o zi. Ni s-a spus că nu se poate, dar e greu de explicat de ce", a declarat Hagi la conferința de presă.

  • Viitorul - Dinamo se joacă duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
431516447010175
Nuta Radu  •  30 Iulie 2017, 09:49

Domnule Hagi,de ce te superi pa cei dela LPF cu programarile facute intentionat sa vii in jos ,oare ai uitat ca anul trecut tot cei dela LPF sau facut ca nu vede neregulile in jocurile cu:ASTRA,CU CRAIOVA,panduri si cfr,cunva nu mai esti vitezul de anul trecut,esti JENANT si plangaret.

felix34
felix34  •  30 Iulie 2017, 08:47
Postat de vicol_vali pe 30 Iulie 2017, 04:53

Trebuia reprogramat. Dacă era cupa ligii, o făceam ușor ca englezii.

se fi vazut bocete la "rege" daca se termina egal un meci de cupa ... ca trebuia sa-l rejoace, ca-n Anglia

felix34
felix34  •  30 Iulie 2017, 08:45

daca tot este rege, sa dicteze programarea meciurilor dupa cum ii place lui. eventual sa joace numai meciurile care-i convin lui, sa se rejoace meciurile in care pierded, etc.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează