FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi, reacție șocantă către loja lui Gică Popescu: „Treziți-vă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 14:23

După ce a fost eliminat în finalul meciului cu Poli Iași, de luni seara, în etapa a 10-a a Ligii 1, scor 2-1 pentru Viitorul, Gică Hagi (54 de ani) a continuat și în tribună să fie extrem de nervos. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Mai mult, după ce a urcat în spatele băncii de rezerve, antrenorul Viitorului a avut o reacție surprinzătoare la adresa celor din conducerea propriului său club.

Hagi s-a întors către loja în care se afla Gică Popescu, cumnatul său, dar și președintele Viitorului, după care a început să gesticuleze extrem de iritat și să strige în direcția celor care se aflau acolo: „Trezirea!!! Trezește-te, treziți-vă! Dormiți, nu vedeți ce ne fac ăștia?”. Mesajul indirect al lui Hagi era că nimeni din club, Gică Popescu, Bivolaru, George Ogăraru, nu iese pentru a acuza arbitrajele potrivnice pe care Viitorul le-a avut inclusiv în actualul campionat.

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

Totuși, conform evidenței erorilor de arbitraj pe care GSP o ține etapă de etapă, în primele 10 runde, Viitorul a beneficiat de o greșelă, iar împotriva sa s-au făcut două erori:

Viitorul - Hermannstadt 3-2 

PRO VIITORUL: în startul reprizei secunde, arbitrul nu a acordat un penalty pentru oaspeți la faultul pe care De Nooijer l-a făcut asupra lui Petrișor Petrescu

Sepsi - Viitorul 2-2 

CONTRA VIITORUL: la ultima fază a meciului, gazdele au marcat în urma unui fault în atac

Viitorul - Poli Iași 2-1

CONTRA VIITORUL: la 0-0, Iași a primit eronat un penalty, din care a marcat

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  30 Septembrie 2019, 21:57

pai ce folos ar fi fost sa te includa si pe tine pe lista aia daca nu este eligibil? atata timp cat esti patron de club din liga1 nu vei putea sa fii selectionerul Romaniei. ar fi conflict cras de interese. nu e nesimtire. e la mintea cocosului. dar trebuie sa o ai si pe aia si sa nu fie intunecata de un orgoliu nemasurat de prost. e trist sa vezi cum strica singur ceea ce construieste cu atat munca si pasiune. e ca vaca aia care da lapte foarte bun dar da cu piciorul si varsa caldarea. e trist sa vezi cat de urat este si ce exemplu da acelor copii despre care vorbeste ca-i iubeste si vrea sa-i ajute. Gica nu-i ajuti asa! invata sa construiesti un argument logic, sa-ti expui punctul de vedere civilizat si sa nu te mai lasi orbit de orgoliu, invidie si furie. later edit: dovada si adevarul ca in ultimile meciuri copiii tai nu au mai reusit mare lucru pe teren si in mare parte pentru ca atitudinea lor a lasat de dorit. cand te au pe tine exemplu nici nu au cum sa invete o atitudine corecta. asa ca... rusinica ala ar trebui sa il spui in oglinda.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  24 Septembrie 2019, 19:41
Postat de Vladescu Mircea pe 24 Septembrie 2019, 17:31

dar putem sa asistam cum acelasi om , dar *** de nervi , injura , jigneste si ne face in fel si chip !!!!! Sa fim seriosi , individul are grave probleme si comportamentale si cu capul , probleme ce necesita ajutor de specialitate !!!!

cum asa "ne jigneste"?!... te-a jignit Gicuta cumva pe tine? i-a jignit pe unii care l-au nedreptatit, factori decizionali, e sucarit ca are sentimentul ca e dat deoparte, e ca o conspiratie contra lui, asta e clar, are dreptate si cu bataia de joc pentru numaru 10 la Nationala, ca zecaru e Sufletul echipei, el iti intoarce un meci sau gaseste o solutie individuala, si oricine intelege amaraciunea lui cind faci sondaje "cine sa-i ia locu lu Contra?" insa nu apare nicaieri "Hagi", cind va muri Gicuta va fi doliu national, mai ceva ca la Regele Mihai, sa-l pretuim cit e in viata, cit mai poate da pentru noi, pentru toti romanii, sa-i dam o noua sansa la Nationala, sint sigur ca zbarnaim, super-echipa ofensiva de vine el sa preia comanda.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  24 Septembrie 2019, 17:31
Postat de Cristina Rahoveanu pe 24 Septembrie 2019, 16:29

Nu putem sa ne baten joc de un om care munceste care ne-a facut sa ne Bucaram. Toti gresim dar e vizibil ca e cam totul impotriva lui. Asa este respectatil.

dar putem sa asistam cum acelasi om , dar *** de nervi , injura , jigneste si ne face in fel si chip !!!!! Sa fim seriosi , individul are grave probleme si comportamentale si cu capul , probleme ce necesita ajutor de specialitate !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close