FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Hagi se ia de doi jucători dinamovişti: "Nu se poate aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 09:53

Ionuţ Negoiţă i-a mai liniştit pe jucătorii lui Dorinel Munteanu promiţîndu-le plata a o parte din restanţele financiare. Dar unii dintre "cîini" agitaseră deja atmosfera.

Paul Koulibaly şi Issa Ba au fost excluşi din lotul pentru meciul de la Iaşi pentru că au făcut scandal din cauza neplăţii salariilor, spunînd despre Dinamo că e "un club neserios". Gică Hagi îi critică pe cei doi fotbalişti africani.

"Nu e posibil aşa ceva! Nu e posibil ca un jucător să declare aşa ceva despre clubul său, mai ales că e şi străin. Eu am fost în Turcia, la Galatasaray, dar n-am declarat niciodată nimic despre club. Îţi faci treaba şi pleci. Dacă nu ţi-ai primit banii, atunci te adresezi la UEFA, la FIFA, dar nu faci declaraţii în presă despre club", a spus Hagi la Digi Sport.

 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (19)
ghothe
ghothe  •  08 Decembrie 2012, 05:50
Postat de dog_one pe 07 Decembrie 2012, 17:32

AIA VIN DIN COPAC CE SA-I CERI. MARTALOGUL DE BADEA E BUBA LA DINAMO.

De ce nu sunt platiti dupa performanta? Eu nu sunt dinamovist dar nu-i corect sa platesti jucatorii si sa nu ai performanta ... daca doar semnezi condica pe teren si atat ... Dinamo se duce langa Rapid

utaaradan
utaaradan  •  07 Decembrie 2012, 23:02

mai bine hagi, sopunea ce se intimpla daca nu-si lua banii de la Real sau Barca. ex dat cu Galata nu tine, si turcii sunt ca noi hai sa-i mai pacalim o zi, doua, 30, sau tei luni. si de la ei vine si mita, pesches sau ciubuc, adica furt si neseriozitate.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Decembrie 2012, 21:24
Postat de kily pe 07 Decembrie 2012, 12:18

singura diferenta este ca hagi isi lua banii la zi... in rest, juca si el tot cand avea chef, chiar si la barca! ca si la nationala... in 47 de ani, machidonul nu a invatat sa emita o propozitie, macar, coerenta

Vezi ca superi mioarele!:))) Daca Hagi mai era jucator, nu ar fi fost atat de bagator in oale care nu-i fierb lui! Mi se pare inadmisibil sa nu-ti platesti jucatorii cu lunile si tot lor sa le pretinzi profesionism! Dar profesionismul conducatorilor siantrenorilor unde e? Cand iti faci capital de imagine pe seama unui brand, dar nu esti in stare sa faci un stadion, sa tii echipa la niste cote cu care obisnuise lumea, sa-ti platesti jucatorii, esti profesionist?!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează