FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-0

Hagi se plânge de starea jucătorilor săi: "Suntem obosiți, dar încercăm să o ducem la capăt!"

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 00:00

Chiar dacă a făcut doar egal cu CFR, Hagi a fost zâmbitor la finalul meciului, dar s-a plâns de starea jucătorilor săi.

- Domnule Hagi, doar un egal cu CFR Cluj. Sunteți mulțumit?
- Cred că da, pentru că am jucat contra unei echipe valoroase. După părerea mea, și sper să nu greșesc, am avut ocazii mai mari în prima repriză, dar din păcate am ratat mult. Altădată ne ieșea, acum n-am putut să marcăm. Aşa s-a întâmplat şi la Criaova, când am ratat foarte mult, dar atunci am şi pierdut pe final. Acum am avut ocazii mari, atât noi, cât și CFR, dar atacanții n-au avut execuțiile pe care și le doreau antrenorii. CFR este o echipă bună, iar noi ne continuăm drumul nostru.

- Sunteți îngrijorat că lipsește golul, deși aveți cel mai bun atac din Liga 1?
- Nu am de ce să fiu îngrijorat pentru că suntem acolo, sus. Noi chiar dacă suntem sus în clasament mai avem multe de învățat din fotbal. De exemplu, acum am jucat împotriva unei echipe mult mai experimentată decât noi. Ai mei abia acum încep să vadă și ei cum e să joci împotriva unor astfel de fotbaliști. În plus, pentru noi a fost greu să jucăm trei meciuri într-o săptămână! N-avem ce face, suntem obosiți, dar încercăm să o ducem la capăt! Când avem așa multe meciuri în câteva zile trebuie să învățăm să nu facem efort de pomană. D-aia zic că jucătorii mei mai au multe de învățat.

- Cum vedeți finalul ăsta de campionat. Rezistați pe primele locuri?
- Orice e posibil pe acest final de sezon și e logic să ne gândim la titlu! Ne așteaptă cinci meciuri foarte grele, noi vrem acum să învățăm cât mai multe. Am ajuns să ne batem cu cele mai mari echipe din România. Vă spun sincer că noi nu suntem obligați să câștigăm titlul, dar dacă vom avea această șansă, o vom face cu siguranță!

- Toată lumea spune că meciul cu FCSB din retur va decide campioana.
- Nu știu... Nu cred că meciul acela va decide campioana. Eu sunt foarte bucuros de echipa mea, să suntem sus în clasament și ne batem cu adversari puternici. Vom vedea dacă suntem pregătiți să terminăm sezonul pe primul loc, dar eu sunt mândru de tot ce-au făcut băieții mei în acest an. Toate echipele din play-off își doresc și speră să audă la vară imnul Champions League, inclusiv noi!

Scandal între Hagi și Camora

La finalul primelor 45 de minute, Hagi s-a dus nervos spre mijlocul terenului și a început să gesticuleze în direcția lui Camora. Jucătorul vorbea cu arbitrul Kovacs, iar Hagi a fost cel care a intervenit. Pe imaginile difuzate de televiziunile deținătoare de drepturi se vede cum tehnicianul îi reproșează ceva jucătorului, iar acesta îi răspunde.

Conform martorilor oculari scandalul a continuat chiar și pe tuneul spre vestiare, Miriuţă fiind cel care a intervenit în disputa celor doi. "Am vorbit cu Mario, am reglat-o, nu a fost nimic. El are experienţă, ştie să pună presiune. Este un băiat extraordinar, un fotbalist nemaipomenit. Am vorbit aşa, ne-am certat ca fotbaliştii, cum se zice. Am vrut să par şi eu fotbalist", a spus Hagi la finalul meciului.

"Sunt multe lucruri care nu-mi plac la echipă, chiar dacă suntem pe podium și tocmai din acest motiv există ședințele mele lungi la care analizăm tot ce facem și discutăm foarte mult"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Am alergat foarte mult, a fost un meci greu și cred că am scos un rezultat foarte bun. Ne doream să nu pierdem, nu ne-am speriat deloc de meciul cu CFR. Suntem mulțumiți cu acest punct scos"
Aurelian Chițu, atacant Viitorul

"Ne-am ridicat la nivelul CFR-ului, o echipă care joacă foarte bine acasă. Chiar dacă au lipsit fazele spectacol, s-a văzut oboseala. Suntem tineri, avem trei meciuri în scurt timp și se resimte asta. Obiectivul a fost să nu pierdem la Cluj"
Dragoș Nedelcu, mijlocaș Viitorul

"Am garanţia că Ciprian Deac va rămâne la noi şi în sezonul viitor. Mai rămâne să discutăm zilele următoare câteva detalii asupra contractului său şi totul o să fie bine!"
Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danut1971
danut1971  •  10 Aprilie 2017, 11:56

sunteti niste blatisti ordinari profcsb asta sunteti mare hagiblat! rusine hagiblat

1676739039261473
Iosif Boncu  •  10 Aprilie 2017, 11:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  10 Aprilie 2017, 09:07

"noi nu suntem obligați să câștigăm titlul" zice Hagi. O declaratie care ma surprinde. De cine iti este frica? Unde e spiritul tau de invingator?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează