FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi se simte trădat: "Dau din umeri. Ce aş putea să mai zic? Nu se poate așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 01:00

Hagi a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate.

Despre concurența cu FRF în privința juniorilor

Cînd reporterii Gazetei i-au spus lui Hagi că Federația recrutează și ea juniori și are jucători proprii, Hagi a reacționat: "Dau din umeri. Nu știu ce altceva aș putea să mai zic. Vă mai spun doar atît. Federația nu poate să vrea jucători, nu poate să dețină drepturi asupra fotbaliștilor. Eu așa cred. Federația trebuie să sprijine cluburile, nu să concureze cu ele. Ăsta e răspunsul meu. FRF trebuie să sprijine academiile".

"Idolul meu a fost Cruyff. Cînd m-a chemat la Barcelona mi s-a îndeplinit un vis. E posibil ca unii dintre copiii care aleg Viitorul să mă vadă la fel pe mine. Sînt convins că oamenii care antrenează juniori trebuie să fi jucat fotbal!" Gică Hagi

Fostul mare fotbalist a mai spus: "Nu mă simt sprijinit de FRF. Și nu e numai despre mine, vorbesc de tot fotbalul din țară. Academiile de tineret nu sînt finanțate de nicăieri. Se investește zero în momentul de față. Dar vrem să producem! Păi, așa nu ai cum! În anii '80 s-a investit în centre de juniori, așa a venit succesul "naționalei".

Nu rata ediția tipărită de astăzi! Un interviu de două pagini cu Hagi, care merită citit! Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

Culisele unui megatransfer pregătit în această iarnă de Becali!

Veste bună pentru Rednic! Un titular semnează prelungirea contractului! Va avea salariu dublu!

Povestea instalării lui Zidane la Real Madrid: întîiul antrenor din Hexagon pe "Bernabeu"

O echipă de fotbal fondată acum 65 de ani a dispărut! Vor să ridice un hypermarket pe teren!

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Ianuarie 2016, 19:23
Postat de zizu pe 06 Ianuarie 2016, 16:42

in plus hagi,dupa cum se vede e tare orgolios...! nu accepta concurenta,nu accepta ca poate veni altcineva mai bun ca el si sa performeze! el trebuie sa fie singurul pe piata cumva? sa dicteze numai el regulile jocului?

pai, d-aia e rege, nu? nu el stie totul despre fotbal si performanta in fotbal? un rege "competitiv", ca sa folosim cel mai drag cuvant al lui! ca apropo: ca doar suntem romani...

portardelegenda
portardelegenda  •  06 Ianuarie 2016, 17:14

ca Hagi nu stie sa se faca inteles nu mai e demult o noutate dar aici are dreptate , FRF baga banii ntr-un proiect nascut mort ca si concept si finalitate , Va dati seama ca un jucator de valoare din centrul de excelenta are prioritate la lotul de juniori in fata unui jucator de o valoare relativ egala sau poate chiar mai bun de la orice alt club din tara .Astfel se vor justifica aceste centre . Adica putina vopsea pe la varful piramidei iar la baza e rugina de doua degete Probabil pe acest argument se bazeaza si FRF cand spera ca cluburile sa dea voie celor mai buni juniori in centrele de excelenta . Pe scurt o uriasa tampenie

zizu
zizu  •  06 Ianuarie 2016, 16:42

in plus hagi,dupa cum se vede e tare orgolios...! nu accepta concurenta,nu accepta ca poate veni altcineva mai bun ca el si sa performeze! el trebuie sa fie singurul pe piata cumva? sa dicteze numai el regulile jocului?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close