FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi şi-a comentat ieşirea à la Mourinho: "Ştiam că n-are nimic, ce dracu'!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 20:08

Gică Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a vorbit despre momentul în care l-a îmbrîncit pe medicul echipei la meciul cu Astra, 1-2.

Benzar căzuse atunci în apropierea băncilor de rezerve după un contact, iar medicul s-a grăbit să îi acorde îngrijiri medicale. "Regele" a sesizat însă că jucătorul său simulează şi l-a dat cu forţa la o parte pe doctor şi l-a trimis pe Benzar înapoi la joc.

”Eu vreau ca jucătorul meu să crească într-un spirit de luptă, nu să plîngă. Trebuie să fie puternic. Eu am simțit că Benzar nu are nimic. Dacă-l scoteam pe Benzar, rămîneam în 10. Nu-mi puteam permite să joc în zece cu Astra nici o secundă, că mă făceau.

De aceea, trebuie să-i insuflu jucătorului spiritul meu de luptă, să accepte duelul. N-am fost dur cu doctorul. Știam că nu are nimic, l-a lovit ăla puțin, un contact. Hai, mă, ce dracu'!"

...despre comparaţia cu Mourinho: "Întotdeauna le-am spus lucrul ăsta! Să se ridice și să lupte! Dacă lumea m-a asemănat cu Mourinho, mă gândesc că ajung și eu antrenor la o echipă mare”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Noiembrie 2015, 07:28

Chiar daca cel mai slab si mai nepregatit ofiter DNA se va ocupa de cazul ”viitorul muscamor” si imparatul mustelor va ajunge la Jilava pentru ani buni din cauza blaturilor si a aranjamentelor , fara a mai vorbi aici de articolele platite sa i se aduca ode :))))

bakunin
bakunin  •  11 Noiembrie 2015, 01:27
Postat de steaua1986forever pe 11 Noiembrie 2015, 00:11

daca cefureu isi ia punctele ghici ce echipa nu prinde playoff ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Noiembrie 2015, 00:11
Postat de zecs93 pe 10 Noiembrie 2015, 23:36

Eu am zis, daca in play-off se vor regasi pandurii si viitorul fcsb va iesi campioana ,o sa vezi !!!

daca cefureu isi ia punctele ghici ce echipa nu prinde playoff ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează