FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi, văzut drept salvatorul fotbalului românesc: "Ați văzut ce face el cu copiii? Cei de la FRF nu-l ajută cu nimic"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 18:58

Dumitru Dragomir vede Academia Hagi drept proiectul care poate salva fotbalul românesc și critică Federația pentru faptul că nu sprijină suficient inițiativa lui Hagi.

"Sunt mari probleme în fotbalul românesc. Să nu vă mire dacă vom termina campionatul cu 11 echipe. Dacă Hagi nu-și făcea școala asta, fotbalul românesc nu-și revenea nici în 100 de ani.

Hagi ține aprinsă flacăra fotbalului românesc. Ați văzut ce face el cu copiii? Îi învață limbi străine, îi trimite la școală, le asigură medicamentație, hrană, absolut tot, ca să nu mai zic de condițiile de antrenament. Terenuri impecabile cu iarbă, unde copilului nu-i este frică să facă o alunecare sau să dea cu capul. Iar cei de la FRF, ce fac? Nimic, nu-l ajută cu nimic", a spus fostul președinte al LPF pentru Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  04 Septembrie 2016, 11:33

Mititica Dragomir este doar unul de hotii care au profitat de prostia acestui popor toata viata. *** a apucato si el pe aceiasi carare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  04 Septembrie 2016, 11:09

Cine mai asculta pe demagogul Dragomir???Hagi arata nivelul lui momentan prin locul ocupat de Viitorul!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  04 Septembrie 2016, 08:54

Cum sa-l ajute BURLEANU si "gasca lui "de hoti pe HAGII cand acest "CIURLI-RURLI""numai auzind numele de..."HAGIï se ZBURLRSTE"parul!!!!!ACEST NENOROCIT DE BURLEANU NU NUMAI CA TREBUIE DAT AFARA DE LA FRF CI....SA PLATEASCA IN FATA LEGII PENTRU NENOROCIRILE FACUTE SUB MANDATUL SAU!!!M.SANDU A fost un"MIC COPIL"fata de acest EXCROC NENOROCIT!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează