FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hakim Abdallah a spart tăcerea pentru GSP.ro! Încă mai speră ca suporterii să-i scandeze numele pe stadion: „Acea zi va veni. Mă trezesc zilnic cu acest gând”

Hakim Abdallah
Hakim Abdallah

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 23:57 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 13:55

Atacantul malgaș al lui Dinamo, Hakim Abdallah, le-a explicat fanilor, din cantonamentul din Antalya, care sunt gândurile sale înaintea sezonului, mai ales că a primit o șansă mare din partea lui Zeljko Kopic. Africanul s-a confesat suporterilor ”câinilor”, pe care speră să-i cucerească în 2024

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Hakim Abdallah a fost primul transfer al lui Dinamo după promovarea în prima divizie. Atacantul din Madagascar a venit cu gânduri uriașe, a fost sedus de scandările și emulația creată de galeria "câinilor roșii", doar că lipsa eficacității sale și a colegilor, rezultatele dezastruoase ale formației, i-au întors pe suporteri contra vârfului african.

Atacantul de 25 de ani nu și-a pierdut încrederea. Drept dovadă că, deși a avut un sezon horror, continuă să lupte pentru el și pentru Dinamo. Zeljko Kopic i-a dat și lui o șansă, iar Hakim a profitat un pic de ea. A intrat pe teren și a dat gol cu FC Botoșani (2-0), apoi a scos penalty-ul decisiv din minutul 90, cu FC Voluntari, iar Goncalo Gregorio a marcat. 

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lucas Alves vorbește aceeași limbă cu Zeljko Kopic: „E normal să fie presiune” + Despre cel mai slab atac: „Creăm acolo, dar trebuie chestia asta!”
DINAMO
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lucas Alves vorbește aceeași limbă cu Zeljko Kopic: „E normal să fie presiune” + Despre cel mai slab atac: „Creăm acolo, dar trebuie chestia asta!”

Hakim se gândește doar la prezent și viitor, a accentuat această idee în interviul acordat Gazetei Sporturilor în stagiul din Antalya. Scump la vorbă, africanul a dorit să se explice în fața suporterilor "câinilor". Iată detaliile!

2goluri în 22 de meciuri a reușit Hakim Abdallah pentru Dinamo, o reușită cu CFR Cluj (1-1), o alta cu Botoșani (2-0)

Hakim Abdallah are un plan zilnic: "Mă trezesc cu gândul să fiu mai bun"

- Hakim, care este obiectivul tău pentru 2024?
- Primul, clar, să rămânem în Superliga, este cel mai important. Apoi, sperăm ca restul să vină și totul să fie bine.

- Crezi că partea a doua a sezonului va fi mai bună pentru tine?
- Sper asta. Mă trezesc în fiecare zi cu gândul să fiu mai bun! Cu echipa trebuie să muncim din greu, să o ținem tot așa, ca startul cu noul antrenor. Nu va fi ușor, dar trebuie să muncim din greu.

Hakim Abdallah cu ochii spre viitor: "Sunt strict cu mine, știu că n-am oferit cât ar fi trebuit"

- Crezi că Dinamo va evita retrogradarea?
- Eu nu pot vorbi în numele tuturor, dar în ceea ce mă privește pot spune că voi fi focusat meci de meci și voi face ceea ce antrenorul vrea de la mine. Trebuie să avem rezultate, să nu cădem, avem capacitatea de a salva clubul, să continue în Superliga, avem fani extraordinari, toți tragem în aceeași direcție. Trebuie să facem rezultate, să luăm meci cu meci, trebuie să reușim.

- Când crezi că suporterii dinamoviști vor scanda "Hakiiiim Abdaaaalah!"?
- (și-a pus mâna la cap, zâmbind, amintindu-și că asta își dorea în vară, când tocmai semnase cu Dinamo) Nu este totul, dar sper că acea zi va veni cândva. Sunt strict cu mine, știu că n-am oferit cât ar fi trebuit. Dar îmi continui drumul, trecutul e trecut, mă uit spre viitor și voi munci mai mult ca rezultatele să vină. Trebuie să ofer mai mult.

Hakim Abdallah spune că n-are probleme psihice, oferă optimism fanilor: "Mă simt mai bine pe teren"

- Spui că trecutul e trecut. Pentru viitor, câte goluri te-ar mulțumi în primăvară?
- Nu am o limită. Vreau doar să joc fotbal bun, să am rezultate bune cu Dinamo, să dau totul, iar viața îmi va oferi. Ca atacant, trebuie să livrez goluri. Sper s-o fac. Nu am probleme psihice!

- Te simți adaptat la tot ceea ce înseamnă Dinamo?
- Mă simt mai adaptat. Știu că toți așteaptă mai mult de la mine, mai ales că am sosit din vară. Sunt diverse moduri de a te adapta. Știu că mi-a luat mai mult, dar mă simt mai bine pe teren. Sper că lucruri mai bune vor veni mai rapid. Toți de la club, de la echipă, m-au ajutat. Trebuie să ofer mai mult, și eu.

- Crezi că dinamoviștii vor vedea un alt Hakim Abdallah în 2024?
- Sper. Sper! Știu că n-am jucat bine în prima parte. Am încheiat ceva mai bine, gol cu Botoșani, am învins și Voluntari, trebuie să lucrez mai mult, mai bine, la finalizare. Vreau să ajut Dinamo să stea în Superliga. Vedeți că vorbesc mai mult că eu trebuie să ajut, e clar că e o muncă de echipă, dar mă gândesc că eu trebuie să ofer mai mult.

200de mii de euro este cota africanului conform transfermarkt

Mesaj de început de 2024 pentru suflarea dinamovistă

- Crezi că ai avut ghinion în prima parte?
- Vine cu fotbalul. Până la urmă e fotbal, mâine este o altă zi. Nimeni nu știe niciodată ce va fi. Sper că va fi bine.

- Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?
- Așa cum am zis, sper că vom oferi rezultate bune. Mulțumesc, mulțumim pentru susținere, știm că sunteți în spatele nostru. Hai Dinamo și va fi bine!

Citește și alte știri

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA 3 noutăți de la Dinamo » Velkovski nu mai sosește astăzi, Nicolescu și Renovatio intră în meeting + Aici se blochează tratativele

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Imagini EXCLUSIVE din Turcia » „Recovery in Mediterana”. Recuperare specială pentru jucătorii lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  06 Ianuarie 2024, 19:26

Bietul om!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează