FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Halagian este noul director tehnic al Gloriei Bistriţa! Manea a plecat

Nicolae Manea a stat 12 partide pe banca ardelenilor, inregistrand 5 victorii, 2 remize si 5 esecuri
Nicolae Manea a stat 12 partide pe banca ardelenilor, inregistrand 5 victorii, 2 remize si 5 esecuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 22:05

UPDATE / Florin Halagian revine la Gloria, dupa ce in turul sezonului 2009/2010, mai exact intre etapele 7-17, a fost director tehnic-manager general al “alb-albastrilor”

UPDATE // La 21:45, site-ul oficial al Gloriei Bistriţa a anunţat oficial că "In urma sedintei Consiliului Director, unde s-a hotarat intarirea sectorului tehnic, Florin Halagian a fost numit director tehnic si va sta pe banca incepand cu meciul cu FC Brasov. Lui Nicolae Manea i s-a propus sa continue ca antrenor principal, insa nu a acceptat aceasta formula. In consecinta, el va ramane la dispozitia clubului pana la expirarea contractului, in vara"

UPDATE // "Pe mine nu m-a anunţat nimeni. Pentru ce, că am pierdut două meciuri? Pădureanu nu mi-a reproşat nimic şi aveam 10 puncte cînd am preluat Bistriţa. Nu a fost nici o atmosferă tensionată! Jucăm de Paşte, Răstignirea şi poate reuşim să răstignim Galaţiul! Tot ce este posibil, pentru că la fotbal nu trebuie să te surprindă nimic. Dacă era adevărat, ar fi trebuit să mă anunţe, să nu îmi mai pierd şi eu timpul. Să nu uităm că atunci cînd am acceptat să las Rapidul şi să preiau această echipă, am jucat cu Steaua, a fost un parcurs greu şi avem în continuare de tras", a spus Manea la sportro.

Întrebat despre situaţia actuală a atacantului bistriţean aflat la Metalurg, Manea a declarat că şi l-ar fi dorit pe Moraes, chiar dacă şi accidentat: "Moraes nu are nici o problemă de sănătate şi s-a bătut prea mult monedă pe o accidentare la gleznă. Mie îmi pare rău că nu l-am avut aici, aşa, accidentat cum era. Nu are cum să semneze cu Steaua, că are contract cu noi şi ar trebui să fie desemnat jucător liber înainte de toate. Metalurg are un contract cu Gloria, pe care trebuie să îl respecte"

Rezultatele slabe înregistrate de Gloria Bistriţa în ultima vreme au nemulţumit conducerea Consiliului Director al ardelenilor, care a decis să îl demită din funcţie pe Nicolae Manea (57 de ani). Sub conducerea sa, echipa a obţinut o singură victorie în ultimele 4 etape, şi anume cea din 18 martie, 3-2 pe teren propriu cu Rapid.

Antrenorul se află acum cu echipa la Braşov, unde pregăteşte meciul de campionat de mîine, cu FC (ora 19:00, GSP TV). Preşedintele Jean Pădureanu este în drum spre Braşov, unde se va întîlni cu Manea, cei doi urmînd să stabilească detaliile despărţirii.

Gloria ocupă locul 13 în clasament, la 5 puncte de primul loc retrogradabil.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  08 Aprilie 2011, 22:47

ca bine zici netgamero! sustin 100%!

master_yakuza
master_yakuza  •  08 Aprilie 2011, 20:52
Postat de steaua1986forever pe 08 Aprilie 2011, 18:58

Ati uitat sa spuneti "Il vrei la rapid ?". Sau asta merge doar cand e vorba de un stelist....? Cum urmeaza sa fie liber de contract un fost antrenor stelist urmeaza zile intregi "Il vrei la Steaua ?".

doar cand e vorba de Steaua , de rapid le este rusine, le sara Vama in cap.

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  08 Aprilie 2011, 19:24

haha...hai la rapid bre,ca antrenoratul nu e de bn!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează