FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hamroun a revenit cu entuziasm la antrenamente: "Vreau toate cele trei trofee!"

Hamroun a venit gratis la formația campioană, în această vară
Hamroun a venit gratis la formația campioană, în această vară

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

Hamroun vorbeşte despre atmosfera din lotul campioanei, despre relaţia cu Rădoi, dar şi despre obiectivele pe care le are în actualul sezon.

Jugurtha Hamroun a revenit după accidentarea ce l-a ţinut departe de teren aproape o lună de zile şi a oferit un interviu pentru site-ul oficial al firmei Aktiv3, cea care le oferă de 3 ani suplimente steliştilor.

Mijlocaşul a lăudat atmosfera de la echipă: "Mă simt foarte bine în cadrul grupului, atmosfera este excelentă. Echipa e una tînără și are o mulțime de calități. Antrenorul este de asemenea tînăr și cred că acesta-i un lucru bun, e foarte apropiat de jucători. Staff-ul este profesionist și lucrăm foarte bine împreună. Munca este cea care te plătește! Talentul nu este suficient. Cînd eram tînăr nu credeam neapărat acest lucru, dar o dată ce am acumulat experiență pot spune că ăsta este adevărul".

Algerianul de 26 de ani a discutat şi despre obiectivele Stelei în actualul sezon: "Sincer, cred că avem calitățile și potențialul de a cîștiga toate cele trei trofee naționale în acest an. Steaua este un club mare, iar obiectivul e acela de a cîștiga totul. Din păcate, am ratat grupele europene, așa că acum trebuie să ne concentrăm pentru a cîștiga competițiile rămase. Vreau să cîștig totul cu Steaua!".

Au mai plecat doi

Steaua s-a mai despărțit de doi jucători ieri, chiar în ultima zi de mercato din Liga 1. George Țucudean și Gabi Matei și-au reziliat contractul de comun acord cu formația roș-abastră. Atacantul fusese exclus din lot de Rădoi și se pregătea separat de ceva vreme, în timp ce Matei a fost aproape nonstop accidentat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close