FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hanca, discuții aprinse cu Andone după venirea acestuia la Dinamo! Jucătorul a fost sincer: "Asta s-a întâmplat" + reacția antrenorului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 22:22

Sergiu Hanca a explicat cum a ajuns să aibă evoluții atât de apreciate la Dinamo și cum s-a certat cu Ioan Andone imediat după ce acesta a venit la echipă. 

"Când am venit de la Târgu Mureș, am jucat mijlocaș dreapta. Am venit când era antrenor domnul Rednic, apoi am jucat fundaș dreapta și așa m-am obișnuit. Când a venit domnul Andone, am avut o discuție puțin în contradictoriu. Cu domnul Andone am cele mai mari performanțe.

El spunea că mă vede mijlocaș, că ajung mai ușor la poartă, că dau centrări de calitate, iar mie îmi era greu să mă împac cu ideea. Dânsul a văzut că sunt mai bun pe postul de mijlocaș și are cel mai mare merit.

Obiectivul meu pentru 2017 este ca în luna martie să fiu convocat la națională. Sunt sigur că dacă voi continua așa voi fi convocat. Nu cred că un jucător cu reușite foarte mari poate fi trecut cu vederea" , a declarat Sergiu Hanca pentru TV Dolce Sport.

CE A ZIS ANDONE:

"Ce probleme am avut cu el...El voia să joace fundaș dreapta. Era foarte supărat că l-am adus pe Romera. Când transferi un străin pe postul tău, de 28-29 de ani, îți dai seama că străinul va juca. Nu i-a plăcut, dar a început să se acomodez la mijloc și i-am spus că are calitate acolo. Uite că nu m-am înșelat.

El nu pare atât de tehnic, dar are o tehnicitate foarte bună. El e un jucător mai lent, nu are viteza lui Lazăr sau a lui Rotariu, dar are o precizie senzațională. Poate fi chiar o soluție pentru echipa națională pentru postul de mijlocaș. E și polivalent" , a declarat Ioan Andone despre Sergiu Hanca.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
brandremist
brandremist  •  10 Ianuarie 2017, 11:51

Dacă rămâneai fundaș dreapta aveai mai multe șanse să ajungi la Națională. Așa mijlocași dreapta avem o mulțime, se calcă pe picioare pentru un loc. În schimb pe partea stângă bate vântul.

896192067117678
Nello Milano  •  10 Ianuarie 2017, 10:25
Postat de daweroirl pe 10 Ianuarie 2017, 04:59

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Ianuarie 2017, 05:17
Postat de daweroirl pe 10 Ianuarie 2017, 04:59

***

NI LA DU.. CATI KM E CU 5 BENZI BAH.. DE M1 ZICI.. E PLIMBAT SI ASTA BAH.. N AI CE I ZICE..VEZI BAH DE TABLELE TALE..CARICATURA ..SI CATE AUTOSTRAZI AU.. LEAGA SI EI 3 ORASE MARI IN REST? TRENURILE LE STII..DAR AUTOBUZELE..DE GARI..NU MAI ZIC..DE AEROPORTURI..LA FEL... .. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează