FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Haos cu repetiție? » FC Voluntari are un parcurs de coșmar, care seamănă izbitor cu primul ei an în Liga 1. Cum s-a terminat atunci

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 17:13

Egalul cu Botoșani de sâmbătă (1-1) o lasă pe FC Voluntari fără victorie în acest sezon de Liga 1. E singura echipă cu o asemenea bornă negativă după 10 etape. Ilfovenii au strâns doar 4 puncte și au primit 21 de goluri, cea mai slabă apărare a Ligii 1 și cea mai săracă zestre.

În sezonul trecut, la finele celor 10 etape, cu Claudiu Niculescu pe bancă, Voluntari avea 11 puncte, iar în situația de azi a ilfovenilor a fost Juventus Colentina, fără victorie și cu doar 3 puncte. Și acum două sezoane, în 2016-2017, tot 11 puncte strânseseră cei de la Voluntari după 10 etape.

Înapoi în primul an de Liga 1!

Practic, în anul în care la club s-a anunțat o revoluție, odată cu venirea lui Ioan Andone în funcția de manager general, FC Voluntari se află într-o postură la fel de proastă precum cea din sezonul în care a promovat, 2015-2016. Atunci echipa avea tot 4 puncte după 10 meciuri.

A obținut primul succes în etapa a 15-a și a terminat sezonul regulat pe locul 12, cu 24 de puncte. A încheiat play-out-ul pe locul 6 din 8 și s-a salvat de la retrogradare după barajul cu UTA, 3-1 la general.

5 antrenori a schimbat Voluntari în primul ei sezon de Liga 1

"Trebuie să câştigăm şi noi un meci până la urmă. Era să pierdem iar pe final, în al patrulea minut de prelungiri. Din fericire, a intervenit Vâtcă. La asta nu mai rezistam. La noi, după minutul 90, parcă fiecare adversar are ocazie de gol la fiecare meci" Dinu Todoran, antrenor Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează