LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA

Haos la CS Universitatea Craiova! Decizia lui Papură e pe cale să aprindă vulcanul din Bănie

Articol de — Miercuri, 29 Ianuarie

CSU CRAIOVA. Peluza Nord, galeria oltenilor, are o problemă cu Pigliacelli, dar și cu Corneliu Papură, despre care fostul său secund, Constantin Schumacher,  a dezvăluit că a refuzat o întâlnire cu fanii. 

La începutul anului, Craiova a fost zdruncinată de decizia lui Victor Pițurcă de a pleca de la echipă, îndulcită întrucâtva de achiziționarea lui Dan Nistor de la Dinamo. Dar readucerea lui Corneliu Papură pe bancă și unele decizii ale sale ar putea declanșa un nou seism chiar de la primul meci oficial al anului, cel cu Gaz Metan.

Papură n-a fost de la bun început pe placul fanilor, care-l consideră veriga cea mai slabă din tot ansamblul oltean. Iar o mare problemă este că fostul jucător al Științei n-are darul comunicării și refuză orice contact cu ei, lucru confirmat și de fostul său secund, Constantin Schumacher, la Digi Matinal.

Schumacher: „Papură nu a vorbit, deci va fi deranj”

„Când a fost numit prima oară și suporterii l-au contestat, i-am spus să cheme șefii galeriei, să vorbească cu ei. Suporterii nu susțineau echipa, iar necomunicarea lui a dus la distanțarea asta. Dacă nu vor găsi o soluție, vor avea o problemă. Suporterii nu vor susține echipa dacă jocul nu va fi consistent. Va fi deranj. Sunt fanatici!”, a avertizat „Schumi”.

Primul conflict ar putea fi alimentat de titularizarea lui Mirko Pigliacelli, vineri, contra Gazului. Portarul trimis în tribună de Pițurcă e contestat de galerie din cauza mai multor acte de indisciplină comise în perioada degradării sale.

16 partidela rând a apărat Pigliacelli în acest campionat, înainte de a fi scos din lot de Pițurcă. El a fost reintegrat la începutul lui ianuarie, după plecarea fostului selecționer

„Pigliacelli e un caracter urât” 

Într-un comunicat făcut public pe 6 ianuarie, Peluza Nord a fost categorică: 

„Din acest moment, el nu mai are ce căuta la Universitatea Craiova. E un caracter urât, un om mic, fără nicio urmă de profesionism, despre care nimeni nu poate garanta că nu se va comporta în același mod cu orice viitor antrenor.
Orice ocazie în care acest personaj va mai îmbrăca tricoul echipei noastre și va mai purta pe piept stema Științei este o jignire la adresa noastră, a celor care iubim necondiționat acest club și pentru care facem sacrificii enorme".

Galeria a amenințat că dacă Pigliacelli „va îndrăzni să ne sfideze încercând să mai intre pe teren, atât Mihai Rotaru, cât și acest mercenar parșiv vor vedea consecințele". În cantonamentul din Antalya, Papură l-a inclus pe italian, de fiecare dată, în echipa de bază. 

„La Craiova nu jucătorii sunt importanți. Suporterii sunt. În acest moment ei sunt distanți. Dacă începutul de campionat nu va fi favorabil Universității, atunci vor avea mari probleme. Papură este un tip necomunicativ. Foarte rar vorbește cu lumea” - Constantin Schumacher, fost secund al Craiovei, la TV Digi Sport

Dragomir: „Ar trebui să-i facă statuie lui Mircea Sandu”

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, laudă decizia pe care a luat-o FRF în 2012, când i-a acordat Universității Craiova un loc în Liga 2 pentru sezonul 2013-2014. Atunci, două echipe din Bănie au luat startul în L2, dar numai una a rezistat până la finalul, când a și promovat: cea a lui Rotaru. „Craiova nu mai avea nimic și Mircea Sandu i-a dat loc în Liga 2. Ar trebui să i se facă statuie în Bănie", a comentat Dragomir în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Citește și:Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (26)

Popirlan Ionel  •  29 Ianuarie 2020, 20:46

impachetatorilor,haos si balamuc este doar in capatinile voastre...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai  •  29 Ianuarie 2020, 20:41

E o decizie normala, niste NESIMTITI DE GAZETARI, ETC, cred ei ca pot inflama ceva pe aici! PTIU! Pigliacelii, esti cel mai bun!

ionescugeorge77  •  29 Ianuarie 2020, 18:43

un comentariul mincinos ...gsp este un ziar de scandal care inventeaza ...soc...groaza ...haos ...halal de mama lor ...

Vezi toate comentariile (26)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1