FOTBAL  »  LIGA 1  »  JOHN MCKAIN A RUPT TACEREA DIN NOUA ZEELANDA

“Haos total”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

McKain dezvăluie amănunte incredibile din vestiarul Timişoarei.

Transferat la Wellington Pho­e­nix, în Noua Zeelandă, Jo­nat­han McKain (25 de ani) a pus tunurile pe fosta sa echipă. “La Poli sînt o mulţime de oameni care nu au nici cea mai mică idee ce fac. Nu se pri­cep deloc în munca asta. Marian Ian­cu e om bun, dar are o proble­mă. Habar n-are ce se întîmplă în club! Pur şi simplu, e dezinformat. Dacă vrea să aibă succes, trebuie ne­a­părat să se mute la Timişoara şi să ia în mîini frîiele echipei. Altfel nu va reuşi. Mergeam la club să rezolv ceva şi mă întorceam acasă cu pa­tru probleme noi”, a opinat McKain.

“Dictatura”
Australianul a dezvăluit că ju­că­torilor le era aplicată dictatura pumnului în gură. “Nu aveam voie să spunem nimic, că eram amen­daţi. Mai ales despre prime. Iancu punea o presiune extraor­dinară pe noi anunţînd pachetele pentru me­ciuri. Noi aveam de suferit cel mai mult, pentru că veneau fanii şi în­cepeau să ne înjure că luăm o gră­ma­dă de bani şi chiar nu era deloc aşa. De exemplu, la partida cu CFR, Iancu a anunţat în presă că meciul se joacă pe cîte 25.000 de dolari. Fals! Avea datorii la noi, de la celelalte meciuri, de cîte 22.000, deci jucam doar pe 3.000. Mai puţin decît la un meci nor­mal!”, a spus fundaşul.

Neplatit si amenintat
McKain spune că la Poli a avut probleme şi cu încasarea banilor din contract. “În doi ani şi jumătate, cred că o singură dată am primit la timp banii. Nu este normal. Jucă­torii n-ar trebui să se gîndească la lucrurile astea. Proprietarul casei în care locuiam venea o dată la două luni să mă ameninţe că mă dă afară dacă nu îi plătesc chiria. Mulţi colegi chiar au fost daţi afară, dar lucrurile acestea nu se ştiu. S-a întîrziat şi trei luni cu plata ba­nilor!”, a conchis “cangurul”.

“Unele lucruri spuse de el sînt, probabil, adevărate, dar încercăm să remediem aceste probleme. Sîntem încă un club în formare”
Marian Iancu

“Ultimele luni au fost de coşmar. Mă felicit în fiecare zi că am plecat, chiar dacă am renunţat la 28.000 de dolari. Fericirea e mai presus decît banii”
JONATHAN McKAIN

Acuza politica de transferuri

Australianul a atacat şi stilul lui Ian­cu de a conduce clubul: “Au fost total nepro­fesionişti. Au încercat de 4-5 ori să mă vîndă la Dinamo, deşi le spu­neam că nu vreau. Cum să îţi întăreşti o adver­sa­ră? Cum să faci perfor­man­ţă, dacă în 2 ani schimbi 29 de ju­că­tori? În plus, cei mai buni jucători plecau la adversare. Pleşan, Ovidiu Petre, Alin Stoica (foto), Emeghara de ce au plecat?”.

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (41)
 •  16 Aprilie 2008, 00:11

VREI UN PARFUM ? VAND IEFTIN O GAMA VARIATA DE PARFUMURI (REPLICI)DE LA CELE MAI CUNOSCUTE CASE DE PRODUCTIE MIROSUL PERSISTA GARANTAT 8-10 ore pe piele si peste o zii pe haine EXPEDIEZ COLET CU RAMBURS IN TOATA TARA www.vreauparfum.biz.ly CONTACT: id mess:vreau_parfumury

 •  15 Aprilie 2008, 23:34

blog.albastru.biz/category/poze-cu-vedete/ o mini serie exploziva, cu vedete in lenjerie intima, sexy! peste 20 de vedete participa! totul pe blog.albastru.biz

 •  15 Aprilie 2008, 20:12

Si Iancu vrea sa ia campionatul cu jucatori neplatiti sau vanduti la Dinamo....!!!!Halal conducator.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează