FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Hărjoană între Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu: „Ilie n-a făcut carieră, s-a plimbat!” vs „L-am bătut la el acasă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 10:20

Dan Petrescu (52 de ani) l-a provocat pe Ilie Dumitrescu (50 de ani) într-un interviu când a declarat că fostul său coechipier de la naționala României „n-a făcut carieră ca jucător, ci s-a plimbat”. 

  • Ilie Dumitrescu a jucat la Tottenham Hotspur și West Ham United, 28 de meciuri în total, în 1994-1996. A dat 4 goluri pentru Spurs, niciunul pentru „ciocănari”.
  • Dan Petrescu a evoluat în Premier League între 1994 și 2002, un an la Sheffield, 5 sezoane la Chelsea, apoi a trecut pe la Bradford și Southampton. 

„Eu mereu le zic alor mei, vedeţi că eu am jucat zece ani în Anglia! În Anglia nu joacă nimeni, nici măcar Mutu nu a putut, inclusiv Ilie a avut şi el probleme ca jucător. Şi el trebuie să recunoască. El stătea cu mine în cameră şi eu eram antrenorul lui! El a uitat asta! Întrebaţi-l! Îi spuneam tot timpul ce trebuie să facă azi, ce trebuie să facă mâine, eram antrenor când jucam! 

După aia a avut multe probleme şi el. A jucat la un nivel foarte mare şi a fost un mare fotbalist dar nu a obţinut ce trebuia să obţină ca jucător, un mare talent. El trebuia să fie după Hagi. Gică Hagi s-a retras la 35 de ani, Ilie la 28 s-a lăsat, Răducioiu la fel. Au schimbat echipele, dar nu au jucat, s-au plimbat!”, a spus Petrescu la TV Digi Sport. 

„Bursucul” nu l-a menajat deloc pe Ilie Dumitrescu despre care a spus că n-a făcut carieră: „Tot de la mentalitate, de la putere, dacă nu eşti puternic la minte nu ajungi să faci nicio carieră, că nu au făcut nicio carieră. Nu au rezistat la un nivel. Dacă vă uitaţi la cariera mea am rezistat şi am jucat peste tot!”. 

„L-am bătut la el acasă” 

Ilie Dumitrescu nu i-a rămas dator lui Dan Petrescu: „Are dreptate doar parţial. Primul meci în Anglia l-am avut contra lui, l-am bătut cu 4-3 la ei acasă, am fost omul meciului.

Eu eram la Spurs, el era la Sheffield Wednesday. El a fost superprofesionist ca jucător, avea de atunci un program special, înainte şi după antrenament, rămânea foarte mult”, a declarat Ilie. 

„Și Mutu a avut în Anglia o perioadă complicată, dar a dat 100 de goluri în Serie A. Eu trebuia să fac diferenţa la Spurs. Eram extracomunitar, trebuia să fii super-bun ca să semnezi la o echipă de top din Anglia”  
Ilie Dumitrescu

Citește și:

TOP 5 cele mai controversate declarații în 2019: „Ce să-mi reproșeze Gică Popescu? Când împărțeam banii a fost bine?” 😲 + Atacul cu talpa al lui CTP la Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
191168001870190
Neculai Macovei  •  25 Decembrie 2019, 17:27

Eu am vazut meciurile cu Columbia, Ilie nu prea a dat goluri! Alt Ilie a dat un gol!

cip1978
cip1978  •  25 Decembrie 2019, 16:26
Postat de Eugen Qy pe 25 Decembrie 2019, 14:15

Se pare ca n-ai prea vazut meciul ci Columbia in care a dat 2 goluri dintre care unul mai frumos ca al lui Hagi , plus o pasa de gol ! Si in alte foarte multe meciuri -din Divizia A, sau de la CCE- s-a dovedit decisiv ! Asa ca las-o moale cu CRITICA ! Dan in schimb -asa cum de altfel ai si remarcat- a fost fotbalistul care a dat TOTUL, pe terenul de joc si merita cu prisosinta unul dintre primele locuri in ierarhia celor mai buni fotbalisti romani si de asemenea in ierarhia antrenorilor romani cu cea mai mare inspiratie ! Eu si acum afirm -cu mana pe inima- ca daca Dan voia cu dinadinsul , NICIODATA fcfcsb nu batea nicio echipa antrenata de el !

Dumitrescu a avut doua-trei sezoane foarte bune, cateva meciuri extraordinare, in schimb Dan Petrescu a avut o cariera intreaga la nivel inalt.

cip1978
cip1978  •  25 Decembrie 2019, 16:21

Articolul asta trebuie sa-l decupeze si sa si-l lipeasca orice asa-zis fotbalist romanash care daca face doua-trei meciuri bune se si vede transferat la mari echipe din Vest. In final, ajunge acolo la o echipa de mana a doua si incalzeste banca de rezerve ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close