FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Harlem Gnohere, logica unui campion :D "Sunt neînvins în derby-uri până acum"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 11:15

Harlem Gnohere a uitat de perioada petrecută la Dinamo și acum vrea să-și învingă foștii colegi în derby-ul din Cupa Ligii care are loc miercuri. 

"Trebuie să dăm totul pentru a câștiga duminică. Nu am mai vorbit cu nimeni de la Dinamo, am foarte mulți prieteni acolo, dar nu am mai discutat.

Dinamo e de domeniul trecutului pentru mine, vom juca și contra lor miercuri. Trebuie să întoarcem acel rezultat din tur, de 1-4. Avem forța asta. Toți jucătorii vor să joace în derby-uri, e o plăcere să joc în culorile Stelei.

Sunt neînvins în derby-uri și sper să rămân așa și după acest joc. Suporterii lui Dinamo sunt ok, cei ai Stelei lipsesc de la stadion.

Mă înțeleg foarte bine cu Denis, dacă vom fi împreună în teren trebuie să facem totul pentru a înscrie", a zis Harlem Gnohere la conferința de presă. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
red_panzer
red_panzer  •  24 Februarie 2017, 16:04

pai ***,pardon bizoule, erai in tabara potrivita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  24 Februarie 2017, 15:55

accum vei fi invins in derbyuri tradatorule

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close