FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac la Vintilă sau la Becali? Gnohere a răbufnit: „Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela”

Harlem Gnohere și-a ales favoritul pentru banca celor de la FCSB
Harlem Gnohere și-a ales favoritul pentru banca celor de la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 15:27 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 16:19

Francezul Harlem Gnohere (32 de ani) crede că Mihai Pintilii (35 de ani) e potrivit pentru postul de antrenor al celor de la FCSB. 

Gnohere a plecat de la FCSB la începutul lunii iunie. „Bizonul” nu a avut cele mai frumoase cuvinte despre antrenorul Bogdan Argeș Vintilă. Acum, că Gigi Becali e pregătit să îl înlocuiască, atacantul francez și-a ales favoritul pentru acest post: „Pintilii are calități de antrenor. Merită sa fie antrenor la echipa. Sper că va funcționa numirea lui. Este un lider”.

Gnohere, despre antrenorii din Liga 1

Rednic a fost primul antrenor cu care am lucrat, aici, în România. El este cel care m-a împins să fiu bun. Nu voi uita că cei dinaintea lui îmi spuneau că nu pot juca. Apoi au semnat cu FCSB şi am avut mai mulţi antrenori, printre care Reghecampf şi Dică. Apoi a venit Teja, pe care nu l-am prins foarte mult, dar antrenamentele pe care le făcea erau foarte bune. Teja face lucrurile foarte bine! Pe Bogdan Andone nu îl cunoşteam. Eu m-am operat şi el a plecat după două săptămâni. Nu l-am cunoscut ca antrenor. 

Rednic, Reghecampf şi Dică sunt cei mai buni! Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela. Pentru mine nu a fost o persoană corectă!”, a declarat Gnohere conform AntenaSport.

VIDEO. Craiova - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Disperarea unui fotbalist de la FCSB: „Nu înțeleg ce mi se întâmplă, nu știu ce va urma!”

Declarația care îl va enerva pe Reghecampf. Nicolae Stanciu susține că titlul cucerit cu Slavia e mai frumos decât cele cu FCSB: „Vestiarul și relația cu antrenorul contează”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
partea47mea
partea47mea  •  12 Iulie 2020, 16:30

Gigistii, o *** daunatoare societatii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rockyus
rockyus  •  12 Iulie 2020, 16:22

Jiji, cel mai jmeker antrenor !

lake1001
lake1001  •  12 Iulie 2020, 16:18
Postat de steaua1986. pe 12 Iulie 2020, 16:12

gigistul tot gigist....vai de capul vostru ma.

Care cap?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează