FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA 2-3

Hațegan a ”făcut” două goluri! Cel mai bine cotat arbitru român a influențat rezultatul dintre Voluntari și Steaua

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Cel mai bine cotat arbitru român a dictat eronat penalty-ul din care Steaua a marcat al doilea gol și a ”inventat” lovitura liberă din care au câștigat roș-albaștrii.

Ovidiu Hațegan a influențat cu deciziile sale două dintre cele trei goluri pe care le-a marcat Steaua. "Centralul" a contribuit la al doilea și la al treilea gol al roș-albaștrilor.

L-a păcălit De Amorim

Vicecampioana a făcut 2-1 la începutul reprizei a doua dintr-un penalty pe care arbitrul l-a acordat extrem de ușor. De Amorim a fost în duel cu Filipov în careu, apărătorul Voluntariului a pus piciorul lângă al stelistului și brazilianul s-a prăbușit.

Hațegan a fost păcălit de reacția lui De Amorim și a dictat lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o Boldrin.

Reluările TV nu confirmă nicio "infracțiune" pe care ar fi comis-o apărătorul ilfovenilor. "Nu a existat fault", a comentat fostul arbitru Zotta la Dolce.

I-a mers și lui Muniru

Filipov a fost încă o dată implicat într-o fază importantă sancționată cu fault. Fundașul dreapta a apărut în fața lui Muniru, pe care îl marca și Andrei Lungu. Ghanezul proteja balonul în fața lui Lungu și s-a aruncat peste un picior al lui Filipov.

Hațegan a dat lovitură liberă, din care Steaua a înscris golul decisiv. A centrat Boldrin și Momcilovici a marcat cu capul din fața porții. Zotta crede că stelistul ar fi căzut din cauza unei împingeri din partea lui Lungu, adversarul aflat în spate, nu a intervenției lui Filipov.

"A fost viciere de rezultat, Hațegan a arbitrat în favoarea Stelei pe tot parcursul meciului. N-a fost penalty, nu a fost nici lovitura liberă de la al treilea gol al lor"
Florin Marin, antrenor Voluntari

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
rastaman85
rastaman85  •  12 Februarie 2017, 02:00

*** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

149655435542982
Sorin Brasoveanu  •  11 Februarie 2017, 18:23

Sunteti ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  27 Septembrie 2016, 00:24

Numai un chior nu putea vedea- ca s-au dat reluari, destule- ca la penalty, si nici rauvoitorii, revedeti faza... jucatorul de la Voluntari l-a calcat pe De Amorim. Cit despre lovitura libera , de la golul 3 stelist, la cite lovituri libere sint intr-un meci e aiureasa dai vina pe un fluieras.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează