FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Haz de necazul Stelei! Relația dintre MApN și campioana României e luată peste picior de un fost tehnician al campioanei

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 23:25

Steaua se află într-o cădere continuă după ce MApN-ul a cîștigat în instanță marca. Suporterii nu mai vin la stadion, iar în jurul echipei plutește incertitudinea. 

Mihai Stoichiță a făcut o glumă pe seama acestui subiect, despre care spune că este unul fabricat fără rost de cei de la Armată. 

"Asta cu Armata și Steaua, sau cu suporterii Stelei e cam așa. E ca și cum ai spune că asta e nevastă-ta, dar peste vreo 15 ani după un mariaj lung, să spui că nu mai e ea nevasta ta.

Ai stat cu ea în pat atîta timp și deodată nu mai e nevastă-ta că nu mai ai tu chef. Asta exact așa e. Nu știu de ce fac asta cei de la MApN. Dar nici suporterii nu prea sînt de înțeles.

Toate astea se răsfrîng asupra jocului echipei. Nici un joc nu mai e ușor pentru Steaua. E aproape de primul loc pentru că sînt echipe foarte slabe. Îi sfătuiesc să se gîndească bine să vadă ce cumpără la iarnă dacă vor să se gîndească la Ligă", a zis Mihai Stoichiță la Digi.

Steaua s-a calificat în optimile Cupei, după o victorie chinuită cu U Cluj, scor 1-0.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
alex_1973
alex_1973  •  25 Septembrie 2015, 11:32

Ce dezorientare a suporterilor bateți voi campii? Toată lumea sa saturat de marlaniile.aroganta și minciunile eliberatului conditionat.

mvradulescu
mvradulescu  •  25 Septembrie 2015, 08:57
Postat de randoom_._ pe 24 Septembrie 2015, 23:58

si mie mi se pare extrem de suspect ce fac *** de la mapn. mai in gluma mai in serios am seznatia ca un burtos de la m.a.i. nemaisuportand umilintele prin care trece dinamo si-a spus ce putem face pentru a opri Steaua? este o situatie de cascadori rasului. eu as da in judecata m.a.i si ministerul transporturilor pentru faptul ca nu fac nimica pentru a recupera sigla lui dinamo si rapid. dar cred ca nici dracu nu vrea mizerile alea de echipe numite dinamo si rapid si 100% la prima treaba din asta *** si morar ar fugi de ar manca pamantul de la echipe si nu ar mai reveni niciodata.

Un punct de vedere interesant, care ar trebui analizat cu multă atenție, existând posibilitatea să conțină o doză semnificativă de adevăr ... În ceea ce privește "dezorientarea" suporterilor, cred că dl. Stoichiţă are perfectă dreptate: asta este echipa care din 1985 a obținut performanțe la care nu mai avem acces în prezent, în primul rând datorită spectatorilor care au înțeles să-și manifeste "atașamentul" boicotând prezența la stadion sau huiduind (de cele mai multe ori fără motiv) jucătorii valoroși ai formației ! În consecință, în primul rând peluzele au devenit instrumentele de distrugere a formației îndrăgite, mimând dezacordul (justificat dealtfel) față de afaceristul care pozează în "finanțator" !

dash.berlin
dash.berlin  •  25 Septembrie 2015, 08:43
Postat de nebraska pe 25 Septembrie 2015, 06:02

pr00stii sunt dusmanii Romaniei asa ca dispari.

*** .Tu reinventezi prostia in fiecare zi :) uita-te la tine ***..*** :))))) cat de distrus tre' sa fii ca sa faci asa ceva?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează