FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

"Hegemonia" Stelei ameninţată de o altă formaţie: "La anul vine uraganul, adică venim noi" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 17:08

Preşedintele Rapidului, Nicolae Manea, crede că Steaua a cîştigat titlul şi pentru că nu a avut adversari cu adevărat valoroşi, însă i-a avertizat pe elevii lui Reghecampf că din sezonul viitor situaţia se va schimba. 

"Nu le-a ţinut nimeni piept, nu au avut concurenţă. Au cîştigat la pas. Ei au meritat campionatul, nu au avut adversari. Dar vine uraganul la anul, adică noi, să se pregătească", a spus, vizibil amuzat, Manea.

Viorel Moldovan laudă echipa din Ghencea, fiind convins că Steaua a fost cea mai puternică formaţie a acestui campionat, pe care l-a dominat lejer.

"Merită cu prisosinţă titlul de campioană. Cei de la Steaua au controlat acest campionat. Au o echipă puternică şi omogenă. Bravo lor", a precizat Moldovan.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (138)
domnuliviu
domnuliviu  •  10 Mai 2014, 07:16

Nu mai vorbiti de Antonescu ca daca mai traia va trimitea inapoi la mama Rusia !

plischi
plischi  •  10 Mai 2014, 06:53

rid... amar...

manty_one
manty_one  •  10 Mai 2014, 05:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

gypsy0til0r m@@rs in Pakistan!!,ceea ce boresti tu aici e valabil ptr voi r0malles,Hitler avea boala inclusiv pe cyyganyy,in Romania norocul vostru e ca a cazut guvernul Antonescu altfel legi0narii lui H0ria Sima va faceau felul in acei ani,se stie bine cata ura aveau pe voi!!:)))))))

Vezi toate comentariile (138)
Comentează