FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Helder e presat de dinamovişti: "Bani mai puţini sau pleci!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Helder e strîns cu uşa de conducători, care vor să-i diminueze salariul ori să-i rezilieze contractul.

Pentru Helder Ferreira aventura la Dinamo e aproape de final, brazilianul de 22 de ani ieşind şi din graţiile conducătorilor după ce l-a atacat dur în presă pe Andone. "Defensiva e praf din cauza lui Andone", a zis sud-americanul, declaraţia urmînd să-i scoată din buzunar 2.000 de euro.

În week-end sau cel tîrziu la începutul săptămînii viitoare, agentul lui Helder e apteptat în Bucureşti pentru o discuţie cu şefii dinamovişti. Subiectul îl reprezintă diminuarea salariului brazilianului cu cel puţin 30 la sută sau chiar rezilierea contractului. În prezent, apărătorul carioca încasează 12.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cel mai bine plătiţi din lot.

400.000 $ pentru Vranjkovici
Dinamoviştii sînt aproape să-l transfere pe Vojislav Vranjkovici în Iran, unde e dorit de un club de primă ligă. Detaliile afacerii ar fi excelente pentru "cîini", în conturile cărora ar intra 400.000 de dolari. Mijlocaşul sîrb ar urma să primească 200.000 $ pe sezon. Voika a fost adus la Dinamo pentru 500.000 de euro.

Cristea dorit şi în Spania
Cum au aflat că Andrei Cristea e aproape să plece în Germania, la Karlsruhe, mai mulţi impresari i-au contactat pe conducătorii dinamovişti pentru a le prezenta şi alte propuneri. Unul dintre ei le-a transmis "cîinilor" că are o ofertă de la două cluburi din Primera Division pentru atacantul de 26 de ani. "Veniţi cu ceva concret, altfel n-avem ce discuta", au transmis şefii. Andrei Cristea are şanse mari să plece săptămîna viitoare pentru a semna cu Karlsruhe, liga a doua din Germania.

Ando, copilot
În seara dinaintea meciului cu U Cluj, Ioan Andone (foto) a onorat invitaţia celor de la Mitsubishi, tehnicianul lui Dinamo fiind un mare pasionat de motorsport. Pe scaunul din dreapta, Ando a trăit senzaţii tari într-o maşină de raliuri, pilot fiind Manu Mihalache. Pe pista amenajată în parcarea mall-ului din Băneasa, antrenorul a mărturisit că nu a avut deloc emoţii. "A fost extraordinar. Lîngă un profesionis, care relaxat fiind, conduce la limită, n-ai de ce să-ţi fie teamă", a zis Andone. (Vali Damian)

Neprogramaţi cu U Craiova?
Pandurii. Gorjenii au fost notificaţi de LPF că nu vor fi programaţi la partida din etapa a 7-a, cu U Craiova. Motivul? N-au achitat nici acum datoria de 550.000 euro către Dinamo, restul banilor din litigiul cu Ilie Iordache. Clubul din Tîrgu-Jiu nu recunoaşte datoria, mai ales că a cîştigat în civil procesul cu Dinamo. Oltenii au deschis un dosar şi la LPF pentru a-şi recupera banii achitaţi deja "cîinilor", aproape un milion de euro, cazul urmînd să se judece pe 31 august.

Cristea vs Surdu la Recurs
Media. Recursul etapei va analiza runda a 6-a din Liga 1 duminică, de la ora 23:45, în direct la GSP TV. Ovidiu Ioaniţoaia îi va avera în studio pe jucătorii Andrei Cristea (Dinamo), Romeo Surdu (Steaua) şi Dan Alexa (Timişoara), plus specialistul în arbitraj, Silviu Bogdan. Poţi cîştiga un tricou cu Steaua, Dinamo sau Timişoara dacă adresezi întrebări invitaţilor la recursul.ro pentru rubrica "Foc de întrebări"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
spartanul
spartanul  •  28 August 2010, 09:07

fara bani nu faceti nimc cu dinamo ce voi sinteti urzica care incxa nu sia dat ultimul duh veti vedea ca va bate de va usuca indolentilo sa fi in locu lui ando vasi fugari 50 km. pe zi loazelor sa va treziti hu hu

sorin_steaua
sorin_steaua  •  28 August 2010, 06:34

fotbalist bun, tanar, 22 de ani ...dinamo si andone isi bat joc de el... de ce nu joaca helder? simplu ...nu e impresariat de fratii becali ....ce-o fi asa greu sa va dati seama?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează