FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam: „FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic”

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 07:49 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 08:13

Helmut Duckadam, fostul mare goalkeeper al Stelei, e dezamăgit de ce a văzut la FCSB în înfrângerea de luni cu UTA, 1-2. „Eroul de la Sevilla” consideră că fotbaliștii roș-albaștrilor sunt mult prea individualiști și că vicecampioana „nu are joc de echipă”.

După ce a auzit declarațiile oferite de Florinel Coman la finalul meciului de la Arad - în care „Mbappe” vorbea despre chimia deosebită pe care o are cu Darius Olaru - fostul portar a simțit nevoia să intervină. În opinia lui Duckadam, relația Coman-Olaru ar fi doar o excepție în realitatea de la FCSB. 

Mihai Stoica s-a luat în direct de Tavi Popescu » Gestul de la care a pornit totul: „Aș dori să știu ce se întâmplă cu el”
UTA - FCSB
Mihai Stoica s-a luat în direct de Tavi Popescu » Gestul de la care a pornit totul: „Aș dori să știu ce se întâmplă cu el”

Duckadam: „FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic”

„Eu am mai sesizat un lucru la declarația lui Coman. A zis că se înțelege bine cu Olaru, atât. Deci, cu Olaru. Acolo, e fiecare pentru el sau poate că mai are un prieten, cum se întâmplă cu cu cei doi. În rest, fiecare pentru el. Același lucru îl fac și pe teren.

Eu m-am plictisit și cred că și lumea s-a plictisit de când tot repet. FCSB nu are joc de echipă, nu are antrenor, nu are nimic. La ei, dacă nu fac diferența Coman, Olaru sau mai știu eu cine, n-au joc de echipă! N-au nici lot!”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Florinel Coman și-a lăsat echipa la greu: eliminare stupidă cu UTA

Florinel Coman a fost eliminat spre finalul partidei cu UTA pentru două „galbene” primite în decurs de 8 minute (75 și 83). Primul l-a încasat pentru că s-a luat la harță cu stoperul Stolnik, al doilea pentru că l-a lovit din spate, cu palma peste cap, pe celălalt fundaș central al arădenilor, Markov.

Decizia lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost eliminat cu UTA

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că îl va amenda pe Florinel Coman, după ce „șeptarul” roș-albaștrilor a fost eliminat la Arad. „Coman trebuie amendat. El a fost eliminat pe bună dreptate”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

„Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă-l ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, și nu prea mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini”, a completat Becali, a doua zi. 

VIDEO Imagini surprinse la antrenamentele FCSB: Andrei Vlad a ieșit accidentat

Citește și alte știri despre FCSB: 

Cât va lipsi Vlad Chiricheș din cauza accidentării suferite la Arad: „Ruptură!”

FOTO Mihai Stoica s-a luat în direct de Tavi Popescu » Gestul de la care a pornit totul: „Aș dori să știu ce se întâmplă cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Syryus
Syryus  •  30 August 2023, 12:32

Pai cei care îl contraziceți pe dukadam ( ca de obicei fara argumente ) numai așa să țineți partea unui cioban care distruge echipa,nu-l interesează performanta,numai sa vinda jucători pentru buzunarul propriu,disprețuiește suporterii care țin cu echipa și nu țin cu el,are echipa antrenor adevărat ???...are echipa joc colectiv ???...are lot pentru a cîștiga campionatul ???...răspundeți cu argumente,dar voi sunteți plătiți de Gigi numai săi atacați pe suporterii adevărați care vor performanta,voi niciodată nu aveți argumente și ca de obicei dați întotdeauna vina pe arbitri, politică,vreme,gazon ...din cei trei atacanți pe care i-am avut cu uta cine ia oprit sa de-a gol arbitrul ?!,pe uta și în 9 oameni trebuia să-i batem daca aveam valoare da..."arbitri !!!saracii de noi ,am ajuns de plins de jale de poveste cu necontenitele noastre plingeri ,da mai bine sa ne retragem din campionat daca numai atîta sintem in stare sa ne plimgem de arbitri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yoras63
yoras63  •  30 August 2023, 11:11

Asa este din pacate are dreptate lot ciu ciu antrenor de unde egoism cat cuprinde fara joc colectiv etc ce transferuri a facut el 3 bucati unul mai ruginit ca altul timp in care si cea mai obosita echipa din campionat face 8-10 transferuri nu mai vorbim de CFR are o lista iti trebuie 5 min sa o parcurgi cu fentele lor cei mai multi liberi de contract si ceilalti pe nimic 20-30000 euro maxim GIGI nu gaseste pai cum sa gaseasca are scouteri sau ceva asemanator nici vorba asa ca visam noi in fiecare an la campionat dar ramanem cu visarea si cu eternul loc 2 ,FORTA STEAUA!

parpalache
parpalache  •  30 August 2023, 10:55

Hai bre Dukadame,cum n-are nimic?!Da alde Ciolacu,alde Justin Ștefan,alde Stoichița,alde *** și alde *** ce sunt?!„***”***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează