FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO „Domnule Duckadam, încotro se îndreaptă FCSB?” » Scenariu „negru”, prevăzut în direct de legenda care a părăsit clubul lui Becali

FCSB este pe 3 în Liga 1
FCSB este pe 3 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 11:01 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 11:12

Proaspăt demisionar de la FCSB, Helmut Duckadam (61 de ani) prevede un scenariu întunecat pentru club în cazul ratării tuturor obiectivelor în actualul sezon. Eroul de la Sevilla crede că întreg fotbalul românesc va fi lovit puternic de efectele pandemiei de coronavirus. 

Instalat președinte la FC Steaua - denumirea folosită de club la vremea respectivă - în august 2010, Helmut Duckadam a demisionat săptămâna trecută, invocând faptul că nu se mai simțea dorit în club.  Eroul de la Sevilla, din 1986, a explicat motivele despărțirii în această dimineață, la GSP Live.

 În finalul emisiunii, Duckadam a fost întrebat cum vede viitorului clubului, după al cincilea sezon consecutiv fără un titlu de campioană. Previziunea sa nu e liniștitoare pentru fanii FCSB. 

VIDEO Helmut Duckadam la GSP Live: „Marea șansă a clubului este că poate câștiga un trofeu”

- Încotro se îndreaptă FCSB? 
- (Oftează) Marea șansă a clubului este că poate câștiga un trofeu. N-ar fi imposibil și ar fi de dorit pentru că dacă ratăm acest trofeu viitorul acestei echipe va fi greu de prevăzut. La vară, cel puțin doi-trei jucători dintre cei buni vor pleca. Mă refer la Coman, la Man, la Tănase și poate și alții. Din câte am înțeles, patronul nu mai este dispus să investească foarte mulți bani și atunci s-ar putea să fim o echipă care nu ne mai putem lupta la titlu. 

- Pe o perioadă îndelungată?
-  Îndelungată, dar depinde foarte mult și de ce va fi la celelalte echipe. Bine, eu cred că fotbalul românesc va cădea vertiginos pentru că nu or să mai fie aceleași salarii, unele foarte mari, altele ok. Cred că Liga 1 va scădea foarte foarte mult în valoare. 

Citește mai multe știri de actualitate:

Explicații pentru insuccesele repetate ale formației FCSB » „Secunzii” lui Becali, criticați: „Poate unii fotbaliști n-au performat și din cauza unor tehnicieni!”

Ce urmează pentru Dragoș Nedelcu și Lucian Filip » Dezvăluirile lui Lovin, fost campion cu FCSB: „Primele două zile după operație au fost de coșmar!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  23 Iunie 2020, 16:56

Băi rischi-chischi,conform ultimului sondaj 52% dintre microbiști sunt fani FCSB...Din ăștia 52%,cam 95% cred ca și mine că FCSB=STEAUA...Restul de 48% sunt suporterii altora,deci și ai craiolgutei cu care banuiesc că ții tu....Insa cum 52%e mai mare decât 48%,cred că ori ce comentariu e de prisos...îți amintesc ca golaverajul vostru cu FCSB in ultimele trei meciuri este 1 la 7!!!!.Ce-ar mai fi de zis???

risc_mix
risc_mix  •  22 Iunie 2020, 15:10

Cica ,, previziunile lui nu sunt linistitoare pt fanii fcsb''. Care fani ba. Ca Borcea are mai multi copii decat fanii lu' nea gigi.

farasportincazarma
farasportincazarma  •  22 Iunie 2020, 14:10
Postat de Gherasim Andrei Adrian Virgil pe 22 Iunie 2020, 13:09

Mulțumim domnule Helmut Duckadam ! Domnule, George Becali, îmi permit să vă rog și să vă sugerez ca un bun prieten... ați face bine să vă amintiți de sfaturile pe care le dădeați investitorilor echipei Dinamo ! Că „dacă nu sunt în stare să țină o echipă ca Dinamo, să lase pe alții !” Corect ! Deși nu mă gândeam niciodată iată că, surprinzător acest sfat vi se potrivește perfect și vorba dvs.... aveți o vârstă, aveți marea bucurie de a fi ajuns bunic, aveți o stare încă acceptabilă în privința agoniselii dvs. de-o viață... Dacă inima v-a șoptit să nu mai investiți, fiindcă ați pune siguranța familiei în pericol... faceți un pustiu de bine (dacă mai vreți să fiți pomenit în analele istoriei clubului Steaua București...), vindeți ce aveți de vândut „să nu rămâneți în pierdere și puneți-vă la masa tratativelor cu MAPN, cedați echipa, condiția fiind ca pe viitor să se găsească investitori care să țină echipa în Liga I ! Puteți rămâne chiar acționar cu baza de antrenament pe care ați ridicat-o la Berceni... ! NUMAI așa veți salva STEAUA, suporterii vor face front comun... fotbalul românesc va avea de câștigat, clubul Steaua va recăpăta cei 17 ani „lipsă” din palmaresul lor plus rușinea de a fi evoluat 2 sezoane, unul după altul în liga IV-a...! Gloriile se vor îmbrățișa , absolut toți suporterii Stelei vă vor respecta... iar dvs. și familia dvs. veți avea oricând un loc de cinste în loja noului stadion Steaua iar, cu ocazia marilor confruntări care sigur vor veni, numele dvs. v

Ganduri onorabile, oneste, de bine pentru Steaua, dar propunerea, sugestia, dv este o pura utopie. In anul 2020 si in UE, o tara membra nu mai negociaza cu armata si politia in teme legate de sportul profesionist. Amestecul brutal al armatei si militiei in sport a fost implementat de stalinisti si nu mai are ce cauta in sportul UE. Nu ai ce sa negociezi cu MApN referitor la viitorul Stelei, echipa privata si profesionista. Revenirea in cazarma sau orice alta legatura cu armata nu mai sunt optiuni viabile in UE, in 2020! Singura solutie democratica, conforma standardelor comunitare este desfiintarea cazarmilor sportive CSA si Dinamo, ca peste tot in UE!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează