FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

Avertisment pentru Vlad Chiricheș: „Este sub ei. Au forță” » De ce nu mai are viitor la FCSB fostul căpitan al naționalei

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 13:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 14:27

Vlad Chiricheș a revenit, după accidentare, și va face parte din lotul FCSB pentru meciul cu Petrolul, programat duminică, de la 20:30. Însă Helmut Duckadam nu-l vede jucând decât dacă se accidentează unul dintre titularii din centrul defensivei.

Vlad Chiricheș e refăcut după leziunea musculară suferită în august anul trecut și va fi pe banca liderului FCSB, duminică seară, la ora partidei cu Petrolul. Însă legenda Stelei, Helmut Duckadam, este sceptic în privința lui.

Se pregătește construirea unui stadion de 100 de milioane de euro! Orașul nu are echipă în primele două ligi
STADION
Se pregătește construirea unui stadion de 100 de milioane de euro! Orașul nu are echipă în primele două ligi

Fostul președinte al FCSB nu vede cum apărătorul în vârstă de 34 de ani le-ar putea lua fața, în perioada imediat următoare, titularilor din centrul defensivei, Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa.

Helmut Duckadam: „Nu cred că antrenorul și conducerea ar putea risca”

„Chiricheş poate juca doar dacă unul dintre cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana. Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca. Nu este refăcut sută la sută după o accidentare grea, dar e bine să fie acolo!

La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate”, a apreciat Duckadam, la Digi Sport.

Ce a spus Elias Charalambous despre Vlad Chiricheș

Despre întoarcerea lui Vlad Chiricheș în lot a vorbit și antrenorul Elias Charalambous. „Chiricheș va fi cu noi mâine. Sunt vești foarte bune. Va fi primul meci după o perioadă lungă.

Ușor, ușor s-a alăturat echipei și va fi foarte important pentru băieți să-l aibă în vestiar. Nu va fi titular, dar vom vedea cum va merge jocul, iar dacă va fi nevoie va putea intra", a explicat Elias Charalambous în conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul.

Chiricheș a bifat doar șapte meciuri în acest sezon. S-a accidentat în timpul partidei cu UTA Arad (1-2), disputată pe 28 august, în Superliga, iar ulterior a fost supus unei intervenții chirurgicale în Finlanda.

VIDEO. Match Preview FCSB - Petrolul » Etapa 29 din Superliga

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înaintea partidei cu Petrolul Ploiești: „Jucătorii sunt pregătiți de acest joc”

Mai puteți citi:

Cifrele care indică o luptă echilibrată la titlu » FCSB are primii doi marcatori din Liga 1, dar Rapid are cei mai eficienți atacanți

Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  03 Martie 2024, 16:09

Nu contează, dar va fi căpitanul naționalei, tânăra și veșnica speranță a selecționerilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează