FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam, despre operaţia lui Raul Rusescu: "Intervenţia este foarte, foarte complicată!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:18

Accidentat grav de către Gabi Mureşan în meciul de la Tg. Mureş, Raul Rusescu va fi operat în această dimineaţă la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce a suferit un traumatism craniofacial cu fractură de orbită dreaptă.

Helmuth Duckadam a vorbit despre dificultatea operaţiei: "Starea lui Raul e destul de gravă, este foarte speriat de această operaţie. Este una foarte, foarte complicată şi delicată în acelaşi timp. Un nerv de la ochiul său este afectat şi nu este deloc de joacă. Este o accidentare gravă, care l-a scos din circuit cel puţin pînă la anul".

Steliştii au depus un memoriu împotriva lui Mureşan şi au cerut 24 de etape de suspendare pentru acesta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
madskills
madskills  •  05 Noiembrie 2014, 09:30
Postat de titiduru22 pe 04 Noiembrie 2014, 21:40

Hahahah,in Romanica si o extractie dentara este o operatie dificila !!!

papagalule, fara un dinte sau o masea, defapt fara toti dintii, tot esti un om normal. Mananci mai greu, e adevarat dar nu se numeste handicap. In schimb, daca risti sa-ti pierzi un ochi, ala da handicap !! Nu mai vorbi asa doar sa te afli in treaba. Orice interventie la globul ocular este foarte delicata, nu neaparat prin prisma operatiei in sine, cat mai ales perioada post operatorie.

titiduru22
titiduru22  •  04 Noiembrie 2014, 21:40

Hahahah,in Romanica si o extractie dentara este o operatie dificila !!!

augustuscaesar
augustuscaesar  •  04 Noiembrie 2014, 20:34

ar trebui o lege care sa excluda din viata sportiva agresorul, acelasi lucru l-am afirmat si in cazul Bancu- ca sa-l amintim doar pe cel mai recent !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close