FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Variantă-șoc lansată în direct la TV: „Cineva din jurul lui Dinamo l-a păcălit pe Magaye!”

Fostul portar Helmuth Duckadam lansează o ipoteză șocantă în cazul lui Magaye Gueye de la Dinamo
Fostul portar Helmuth Duckadam lansează o ipoteză șocantă în cazul lui Magaye Gueye de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 20:05 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 21:21

Atacantul lui Dinamo Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Fostul portar Helmuth Duckadam lansează o ipoteză șocantă!

  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. 
  • În urmă cu o lună, Gueye a evoluat o repriză împotriva lui FCSB, în confruntarea din Cupă.

Duckadam consideră că Magaye ar fi fost drogat de cineva apropiat clubului Dinamo, pentru ca echipa lui Gane să se debaraseze astfel de francez!

Helmuth Duckadam: „Cineva l-a păcălit pe Magaye Gueye”

„Eu cred că l-a păcălit cineva. Nu văd cum să fi luat el cocaină, mai ales că se știa cu o săptămână înainte despre acel control antidoping. Cum să fii atât de inconștient?! Inclusiv el a zis că e vorba de o înscenare. 

A fost păcălit. Și mă refer la cineva din jurul lui Dinamo, clar nu din afară. După episodul jacuzzi, l-au iertat, aveau nevoie de el. Acum nu mai aveau nevoie. E doar o ipoteză, sigur, n-am dovezi”, a declarat Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Doctorul Gary Wadler, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității New York, spune despre cocaină că „se poate detecta în urină, chiar și după 5 zile de la ingerare, grație unei tehnici avansate, numită GC/MS. În cazul celor care sunt consumatori vechi, metabolitul benzoilecgonină poate fi depistat și după 22 de zile de la cea mai recentă utilizare”.

Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic. Acum, nu știu ce să zic... Mai sunt unii care-și pun cenușă în cap, «aoleu, sunt fraier, am făcut-o!», dar el era șocat, surprins. Zicea că poate i s-a înscenat. De aceea vom face o anchetă internă, trebui să știm ce a făcut
- Mario Nicolae, manager Dinamo

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

3 goluri a reușit Gueye pentru Dinamo, în 18 apariții

Citește mai multe articole despre scandalul momentului la Dinamo:

Gigi Becali, prima reacție după ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină: „Regulamentul e simplu”

DDB îl face praf pe Gueye: „Și-a bătut joc de noi! E posibil să-i cerem daune”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
zorrozabal
zorrozabal  •  11 Martie 2021, 10:28

Suspect-pentru mine-a fost cazul Mutu-la Chelsea!Petrecut intr-un context„favorizant”unei inscenari!Mai intai Mutu-adus cu tam tam la Chelsea care mare vedeta,dupa ce a dat un gol,s-a umplut de tatuaje si s-a afisat cu niste *** la moda,a inceput sa dezamageasca!Chelsea schimband-ul pe antrenorul Ranieri(cel care il adusese la Chelsea),cu mofturosul Maurinho-care nu-l placea pe Mutu,aducandu-i un concurent redutabil-pe argentinianul Hernan Crespo!Iar Mutu a inceput sa fie...rezerva!O rezerva costisitoare pentru Chelsea!Iar in acest context deloc favorabil...Mutu si-a reziliat contractul cu Giovani-pentru a incheia alt contract cu Moggi!Giovani a reactionat violent-in stilu-i caracteristic-amenintandu-l public pe Mutu, ca...„il face” el! Giovani care era prieten cu...Maurinho,care il vizita si la Bucuresti(pentru femei probabil)!Si evenimentele s-au precipitat!Exact in zilele alea, o„vedeta”de la o televiziune din Romania, l-a vizitat pe Mutu la Londra,iar la cateva zile a explodat in mass media...scandalul: Mutu dopat cu cocaina!Gica Popescu- de la firma lui Giovani-s-a dus de urgenta la Londra sa-l sfatuiasca pe Mutu sa aiba o atitudine„pozitiva”si sa recunoasca ca s-a dopat,pentru ca el Gica Popescu, sa poata sa-i influenteze pe sefii federatiei engleze ca sa-i dea o suspendare cat mai mica!Si intr-adevar, Mutu a fost suspendat doar 7 luni!Nu se stie daca a fost meritul lui Gica Popescu sau al lui Moggi, cu relatiile lui!Dar...Chelsea l-a concediat pe Mutu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  11 Martie 2021, 10:04

Greu de crezut!De ce?Pur si simplu pentru ca Dinamo NU mai are alt atacant de careu,acum ca Nemec revine deabia peste o luna!Iar ca sa aduca altii...e greu,pentru ca fug jucatorii de Dinamo dupa„publicitatea”negativa care i-a fost facuta-cu salarii neplatite 5-6 luni!

horacechiarel
horacechiarel  •  11 Martie 2021, 07:23

Acest caz nu trebuie dus în derizoriu gravitatea lui fiind enormă.Există posibilitatea ca la acest club să fie practică curentă folosirea drogurilor de mare risc.Acestă echipă se pare că este un focar de narcotraficanți.De ce DICOT nu deschide o anchetă,să vedem cine sunt cei care furnizează jucătorilor aceste substanțe.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează