FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Mesaj clar pentru Edi Iordănescu înainte de FCSB - Dinamo: „Vreau să joace Straton!”

Edi Iordănescu e gata de FCSB – Dinamo // FOTO: Raed Krishan
Edi Iordănescu e gata de FCSB – Dinamo // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 10:32 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 12:37

FCSB și Dinamo se întâlnesc în weekend în derby de România, iar Helmuth Duckadam are un sfat pentru Edi Iordănescu.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor i-a spus antrenorului de la FCSB să mizeze pe Cătălin Straton (31 de ani) în meciul cu rivala alb-roșie și să-l țină pe bancă pe tânărul Andrei Vlad (22 de ani), care a făcut mai multe gafe în acest sezon și a fost la un pas să plece de la FCSB.

Duckadam îl vrea titular pe Straton la FCSB: „A avut probleme la ultimul meci”

„Dacă va juca Vlad nu știm. A avut două probleme la ultimul meci. Da, aș vrea să joace Straton la meciul ăsta. Cred că dacă îl forțezi prea mult pe Vlad după anumite greșeli, face o nouă greșeală. 

l-aș lăsa să se odihnească măcar un meci. Să-l ajuți și psihic. Dacă va mai face o greșeală cu Dinamo, atunci iar e terminat de tot”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Iliev e un portar bun. Iliev n-a mai jucat demult, dar e un portar bun, cu experiență. Nici acolo n-am înțeles prea bine. Mie îmi place de Eșanu, care e tânăr 
- Helmuth Duckadam

Andrei Vlad, greșeli decisive în CFR Cluj - FCSB

Andrei Vlad a greșit de două ori în meciul cu CFR Cluj, 1-4.  La golul de 2-0 înscris de CFR Cluj, portarul lui FCSB a respins nefericit, în față, centrarea lui Cristi Manea, venită din partea dreaptă. Mingea a ajuns pe capul lui Sigurjonsson, plasat excelent, care a trimis balonul în plasă.

Ulterior, la scorul de 3-0, l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila, iar „centralul” Ovidiu Hațegan a arătat spre punctul cu var. 

Mesaj clar pentru Edi Iordănescu înainte de FCSB - Dinamo: „Vreau să joace Straton!”

Început de sezon nesigur pentru Andrei Vlad

În acest sezon, Vlad a comis o altă gafă, una extrem de costisitoare. S-a întâmplat în meciul dintre Șahtior Karagandy și FCSB, care a scos vicecampioana României din preliminariile Europa Conference League.

În meciul jucat în Armenia, la Erevean, Stefan Bukorac a șutat cu pământul din afara careului, mingea nu a fost controlată de Vlad, care a respins cu pieptul în față, până la Mikhail Gabyshev. De lângă Radunovic, jucătorul gazdelor a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

După acel meci, patronul Gigi Becali a susținut că vrea să-l trimită pe Vlad înapoi la CSU Craiova, echipa de la care l-a adus, dar transferul nu s-a materializat în cele din urmă. Vlad a rămas la FCSB, fiindu-i în continuare acordată încrederea de a apăra poarta.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și: 

Dario Bonetti, luat la țintă după ce l-a invitat pe Maccarone la derby: „Jenant, i-au suflat suporterii ce să zică”

Edi Iordănescu e disperat: Constantin Budescu, abia transferat de FCSB, s-a accidentat!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
paolo14
paolo14  •  10 Septembrie 2021, 05:49
Postat de creeperno999 pe 09 Septembrie 2021, 22:47

Inca nu se baga ciobanul. Daca reusim sa castigam derbyul, edi e pa pa

Dacă nu reușiți, voi sunteți pa, pa...

creeperno999
creeperno999  •  09 Septembrie 2021, 22:47

Inca nu se baga ciobanul. Daca reusim sa castigam derbyul, edi e pa pa

dodo001
dodo001  •  09 Septembrie 2021, 16:44

Nu e după cum vrea Edy, e după cum vrea El Ciobandante

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close