FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmuth Duckadam, convins că Becali nu se va băga peste Iordănescu la echipă: „Se va abține. Nu are de ales!”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 11:02 / Actualizat joi, 19 august 2021 11:10

Helmuth Duckadam (62 de ani) este încrezător că Gigi Becali a făcut alegerea bună în aducerea lui Edi Iordănescu la echipă.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa, și anume Edi Iordănescu. Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam este încântat de alegerea patronului roș-albaștrilor și este încrezător că-și va menține promisiunea și nu se va mai băga la echipă.

„Ar fi un pas important, pentru FCSB, să se bată la titlu. Are nevoie de un antrenor cel puțin de nivelul lui Edi, care, din punctul meu de vedere, este un antrenor foarte bun. Trebuie să facă o echipă. FCSB are jucători foarte buni, dar, din păcate, nu are o echipă. Eu cred că Edi Iordănescu va putea face treabă. 

Da, cred (n.r. că Gigi Becali nu se va mai implica la echipă). Chiar dacă nu-i va fi ușor, cred că se va abține, pentru că, altfel, cu siguranță FCSB nu va mai obține performanțele pe care le-a avut. Eu cred că va avea răbdare (n.r. cu Edi Iordănescu), de data asta. Trebuie să aibă, nu cred că are de ales”, a spus Duckadam, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu, doar sub Laurențiu Reghecampf dintre antrenorii din Liga 1

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. 

În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. 

Acest nivel atins de Iordănescu junior e cu atât mai valoros cu cât, în afară de CFR, unde nici n-a petrecut un sezon întreg, chiar adunate meciurile din ambele lui mandate, el a lucrat la echipe care au avut ca obiectiv cel mult accesul în play-off sau în cupele europene: Pandurii, Astra, Gaz Metan Mediaș. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Citește alte știri despre FCSB:

Edi-salvamar peste tot! Noul antrenor de la FCSB e garanția succesului

Dennis Man și-a ales „urmașul” de la FCSB: „Doamne-ajută să mă depășească”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează