FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam îi critică pe suporterii Stelei: "Iertarea vine de la Dumnezeu, nu de la fani"

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:04

Duckadam i-a criticat pe suporterii roş-albaştri care au părăsit stadionul vineri seara după nici un sfert de oră.

Susţinătorii formaţiei din Ghencea n-au trecut nici acum peste dezamăgirea ratării grupelor Champions League. Galeria campionilor şi-a taxat din nou favoriţii. La meciul cu Gaz Metan, cei din Peluza Nord au venit într-un număr foarte mic. În schimb, cei de la Sud, deşi au fost prezenţi, în minutul 12, după ce Keşeru a deschis scorul, au decis să plece acasă, părăsind stadionul.

Gestul lor a fost taxat de Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei: "Aşa e după ce doi ani de zile echipa i-a învăţat cu spectacol şi cu campionate cîştigate. S-au obişnuit cu Liga Campionilor şi sînt supăraţi că am ratat calificarea. Şi noi sîntem, dar cred că trebuie să vină aproape de echipă pentru că jucătorii au nevoie de ei".

Oficialul stelist a mai spus că fotbaliştii n-au de ce să le ceară iertare fanilor: "Nu avem nevoie de iertare, ne iartă Dumnezeu, nu fanii. Ne-am făcut treaba, dar aşa e fotbalul. Unii trebuie să piardă şi aceia am fost noi".

"Un suporter adevărat e aproape de echipă şi la bine, şi la rău. Îi aşteptăm alături de noi. Cred că un parcurs bun sigur îi va aduce pe spectatori la stadion" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Greşeala lui Gâlcă
Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al Stelei, ştie unde a greşit Costel Gâlcă. Oficialul din Ghencea consideră că antrenorul nu a făcut bine atunci cînd a menajat titularii înaintea returului cu Ludogoreţ Razgrad: "Eu consider că a fost o greşeală atunci cînd am jucat cu Ceahlăul. Trebuia să jucăm cu o echipă serioasă, acolo s-au pierdut o parte din stil şi din forma în care ne aflam". Atunci, nemţenii s-au impus în Ghencea cu 1-0 într-un meci în care Gâlcă i-a menajat pe Szukala, Varela, Latovlevici, Prepeliţă, Sînmărtean şi Adi Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
elena_cost
elena_cost  •  15 Septembrie 2014, 12:31

Chiar ca esti o marioneta mai Duckadam. Pai noi nu suntem suparati pe jucatori sau antrenori. Noi suntem suparati pe voi aia de la birouri care ati reusit o performanta rara. Sa spargeti toti banii Stelei fara sa cumparati jucatori. E normal ca jiji sa cheltuie, ca vorba aia are nevoi personale. Dar voi ce faceti pentru echipa ? Vreti sa luam campionatul cu jucatori de la echipa a doua ? Esti la fel ca argaseala. Un milog. Pacat de performantele tale deosebite. Ai venit la Steaua ca sa te manjesti cu pomana si milogeala lui jiji. Pacat de tine. Pacat de echipa. Si totusi nu inteleg cum pot iesi atatia bani dintr-o societate !

mihaienache
mihaienache  •  15 Septembrie 2014, 11:30

atunci sa joace doar cu dumnezeu in tribuna.......

rolando
rolando  •  14 Septembrie 2014, 14:55

Fani sunt la echipele din strainatate. Duckadam are dreptate!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează