FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Helmuth Duckadam a povestit cele mai grele momente din viață: „Am rămas fără casă! După operație, aveam dureri groaznice și luam morfină din trei în trei ore”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 16:52 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 17:17

Helmuth Duckadam (62 de ani) a povestit unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut și a povestit cum a fost ajutat de actuala lui soție, Alexandra.

Fostul mare portar al Stelei a povestit la emisiunea „Legendele”, de la Antena 1, un episod dureros, petrecut în 2007, la scurt timp după căsătorie.

„Marcel Puşcaş m-a întrebat «Bă, da totuși ce a găsit fata asta la tine? Aveai bypass, începuse artroza, pensionar de boală, ea cu 20 de ani mai tânără, frumoasă... Ce Dumnezeu a găsit la tine?»

N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, în 2003, şi când m-am însurat cu Alexandra nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei şi din pensia mea mică. 

La un moment dat am pierdut şi apartamentul din Arad. A fost o casă naţionalizată, o câştigasem eu prin hotărâre definitivă dar, după 10 ani, urmaşii urmaşilor au câştigat-o la CEDO şi m-au dat afară! Şi m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama şi, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiţă, nici cuţit.

Eu am avut multe operaţii, multe probleme de sănătate, dar aş scoate în evidență ultima operaţie pe care mi-a făcut-o Brădişteanu. Stăteam cu Cornel Dinu în aceeaşi rezervă şi stătea soţia cu mine, Alexandra, până la 12-1 noaptea şi mă freca pe spate pentru că aveam nişte dureri groaznice după operaţie. La un moment dat chiar am zis că nu mai rezist. Chiar vorbisem cu doctorul şi mi-a trimis o psiholoagă să vorbească cu mine. Deci am avut momente dintr-alea, mai puţin plăcute, groaznice. O săptămână am avut dureri de nesuportat. Din trei în trei ore îmi dădeau morfină”, a spus Duckadam, citat de as.ro.

VIDEO Helmut Duckadam, dezvăluire tare: „Edwin van der Sar m-a întrebat: «Hai, mă, Helmut! Cum e să aperi patru?»”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Lucian Filip a revenit pe teren după 11 luni, dar a ieșit acuzând noi probleme » Vintilă: „Îi mulțumesc că a forțat”

Veste mare pentru Dinamo după victoriile din play-out: „Cel târziu marți se va întâmpla!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gingiehan
gingiehan  •  09 Mai 2021, 18:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gingiehan
gingiehan  •  09 Mai 2021, 17:58

"Mi-a trimis o psiholoagă", septuagenarul securist n-a auzit de cuvantul PSIHOLOGA, mintea lui este tot oloaga.

sorinache
sorinache  •  09 Mai 2021, 17:49

Apoi te-a angajat 10 ani Becali. Și după ce ai plecat, ai început să-l vorbești. Acum ești cu CSA. După vremuri, după oameni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează