FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - GLORIA 2-0

Herea a marcat 5 din cele 6 goluri ale Rapidului: "Eu doar o împing în poartă"

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Golgeterul rapidist Ovidiu Herea este modest şi spune că meritul golurilor sale aparţine colegilor şi fanilor care-l susţin din tribune.

- Ovidiu, a uitat Giuleştiul eşecul cu Dinamo?
- Eram sigur că va fi un meci greu contra Bistriţei, dar ne-am făcut jocul pe care ni l-am dorit pînă la urmă. Important e că a cîştigat echipa. Asta şi datorită publicului minunat din Giuleşti. Datorită suporterilor dau eu goluri! Îi aştept meci de meci la stadion. S-a văzut acum adevărata faţă a Rapidului. Am fost cu toţii conştienţi că meciul cu Dinamo a fost un accident.

- Chiar aşa?
- Da. Am făcut o repriză bună în Ştefan cel Mare, dar apoi a fost ceva ce ne depăşeşte, nu înţeleg. Meritul victoriei cu Gloria îi aparţine lui Şumudică, a ştiut să ne mobilizeze exemplar. S-a văzut că el cunoştea toate punctele tari şi slabe şi cum îi putem surprinde pe bistriţeni.

- Visezi să devii golgeterul Ligii 1?
- Eu îmi doresc să înscriu ca să bată Rapidul. Dar nu sînt omul cu golul, e meritul colegilor care mă servesc. Eu doar o împing în poartă. Sînt acolo unde trebuie.

"E bine că ştim să ne revenim repede după accidente, s-a văzut asta contra ardelenilor. Mi-aş dori să joc la <naţională>, dar nu sînt eu selecţioner"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

"Rapid n-avea nevoie de ajutorul lui Marius Avram. Herea e ca şi copilul nostru, al meu şi al soţiei, care îi e şi impresar, mă bucur că este în formă"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Gloria

"Mă bucură că am înscris pe finaluri de repriză şi sînt fericit pentru victorie. A fost penalty clar la Marcos. Îl felicit pe Herea. N-am cuvinte să le mulţumesc fanilor"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Nu vreau să par răutăcios, dar îi urez lui Bornescu să plece într-un campionat mai tare din Germania sau din Spania. Eu am avut ocazia şi n-am făcut-o"
Dani Coman, portar Rapid

"N-am jucat pentru Copos, am făcut-o pentru noi, pentru Rapid şi pentru suporteri. Sîntem o familie şi asta s-a văzut"
Rui Duarte, fundaş Rapid

Vot de încredere
Fanii Rapidului, 7.000 la număr, şi jucătorii au vrut să demonstreze că sînt solidari cu Şumudică după derby-ul pierdut cu Dinamo (2-3). Fanii şi-au încurajat favoriţii pe toată durata întîlnirii şi au afişat la începutul partidei un banner prin care şi-au arătat ataşamentul: "În continuare Şumudică, cel mai bun pentru echipă!". Jucătorii au fost şi ei alături de antrenor, la fiecare reuşită creînd un meleu în jurul acestuia (foto). (Alexandru Răducanu)

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (6)
l.john.a
l.john.a  •  21 August 2010, 20:19

mihai0011 o impingem noi in ma ta! FZR

mihai0011
mihai0011  •  21 August 2010, 14:06

impinge`o in ma t a

austyn
austyn  •  21 August 2010, 13:15

mda,ar fi foarte bine ca herea sa fie varf impins,cassio nu prea misca nimik...dar inca mai asteptam sa explodeze.FZR!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează