FOTBAL  »  Superliga  »  FC RAPID

VIDEO Doi foști rapidiști pariază că titlul va poposi în curtea unei rivale + Care ar trebui să fie obiectivul giuleștenilor

Foto: Rapid-Farul/ Raed Krishan
Foto: Rapid-Farul/ Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 00:00 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:40

Rapid și Progresul au evoluat într-o partidă de old boys la baza de pregătire Constructorul. Printre foștii jucători ai Rapidului au fost prezenți Vasile Maftei, Florin Motroc, Valentin Negru, Ovidiu Herea sau Robert Niță.

Ovidiu Herea (38 de ani) și Robert Niță (43 de ani)  și-au ales ca favorită la titlu CFR Cluj, echipă patronată de Nelu Varga. Cei doi au considerat că experiența clujenilor ar putea face diferența la finalul acestui play-off.

Crima care a șocat Spania » Fotbalist înjunghiat mortal în inimă + Mesajul transmis de Real Madrid
INCIDENT
Crima care a șocat Spania » Fotbalist înjunghiat mortal în inimă + Mesajul transmis de Real Madrid

Robert Niță: „CFR are forța necesară”

„Cred că, indiferent ce se întâmplă, CFR are forță necesară să ia titlul. E o competiție de anduranță în care joci cu cele mai bune echipe. Cred că până la final lupta la titlu va fi între Farul și CFR, dar și cu ceva implicare din partea FCSB-ului. Depinde de ceea ce va face noul antrenor acolo”, a spus Robert Niță.

Ovidiu Herea: „Sper ca Rapid să termine în primele 3”

„Cred că CFR are puterea necesară de a câștiga încă un campionat pentru că au trecut prin multe bătălii. Sunt aceiași jucători cu experiență și știu cum să trateze jocurile decisive”, a spus Ovidiu Herea.

De asemenea, fotbalistul care a evoluat pentru Sion și Xanthi a vorbit despre obiectivul celor de la Rapid.

„Rapidul arată bine în momentul de față. Acest sezon este unul extraordinar și poate fi în continuare. Obiectivul de a ajunge în play-off a fost atins, astfel că nu ar trebui să mai existe o astfel de presiune. Eu sper ca ei sa termine în primele 3 locuri și sa prindă cupele europene. Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că e greu de câștigat un titlu pentru o echipă cu doar un an în prima ligă”, a mai completat Ovidiu Herea.

Citește și alte știri: 

Ciprian Deac și-a speriat colegii, cu puțin timp înaintea derby-ului Craiova - CFR » S-a prăbușit pe teren la încălzire!

Episod inedit cu Sorana Cîrstea: „A jucat și cu bășici pline de sânge”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Aprilie 2023, 17:15

domnule jurnalist, sa înțelegem ca ,fcfcsb, csu Craiova, farul și sepsi nu sunt rivalele rapidului ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează