FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hermannstadt, pe punctul de a realiza un transfer spectaculos » Jucătorul vine de la echipa lui Ronaldo

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 14:45 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 18:58

Hermannstadt este aproape de a oficializa transferul mijlocașului african Baba Alhassan (20 de ani), care vine liber de contract în urma despărțirii de Valladolid, echipa patronată de brazilianul Ronaldo (43 de ani). Jucătorul va efectua vizita medicală la Sibiu în zilele următoare.

Ghanezul vine la echipa antrenată de Rubens Albes după ce în acestă vară și-a reziliat contractul cu Valladolid. Alhassan a evoluat pentru echipa a doua a clubului spaniol, unde nu a impresionat. Potrivit site-ului ghanasoccernet.com, agentul jucătorului african speră să cadă de acord în privința transferului până la finalul săptămânii.

Al 9-lea transfer pentru sibieni

Baba Alhassan ar fi cel de-al 9-lea transfer realizat în acestă vară de Hermannstadt. Față de sezonul trecut, în lotul lui Rubens Albes au mai apărut: Soni Mustivar, Adrian Scarlatache, Claudiu Belu-Iordache, Luca Florică, Fabio Fortes, Agostinho Ca, Edson Pires și Goran Karanovic

După primele doua etape disputate, sibienii ocupă poziția a 9-a în clasamentul Ligii 1, înregistrând numai egaluluri de la startul competiție: 1-1 cu Dinamo și 2-2 cu Academica Clinceni. Pentru Hermannstadt urmează meciul din deplasare cu CFR Cluj, programat sâmbătă.

Vezi mai multe știri din Liga 1:

Fundaș stânga pentru Pancu » Poli Iași a tranferat un jucător experimentat din Liga 1

Rusescu tot mai aproape de Liga 1 » Şi-a reziliat contractul în Turcia

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
sibman
sibman  •  10 Septembrie 2020, 19:31

Spectaculos? Doar in capul vostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează