FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - ASTRA 2-2

HERMANNSTADT - ASTRA 2-2 // Dani Coman, nemilos cu propriii jucători: „Aici se face diferențierea dintre fotbaliști și mediocri”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 22:34

Dani Coman (40 de ani), președintele Astrei Giurgiu, și-a criticat jucătorii după remiza înregistrată pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-2.

Giurgiuvenii au condus cu 2-1, însă au fost egalați în final, jucătorii lui Bogdan Andone provocându-i o reacție dură lui Dani Coman. Oficialul Astrei nu l-a menajat nici pe Valentin Gheorghe, cel care a înscris o „dublă” pentru oaspeți.

„Am încărunțit de câțiva ani, de când am ajuns în funcția pe care o ocup. Am avut posibilitatea să facem 3-1 și să închidem jocul. Sunt dezamăgit doar de modul în care am interpretat unele faze. Nu se poate, la experiența pe care o avem, să luăm două goluri de juniori. Efectiv, nu înțeleg cum putem să facem asemenea greșeli! Acum am ajuns să tremurăm până în ultima etapă.

Există posibilitatea să ratăm play-off-ul, dar eu am încredere în jucători. Ar fi păcat să nu fim acolo.

Îl felicit pe Valentin Gheorghe pentru cele două goluri, însă aici se face diferențierea dintre fotbaliști și mediocri  (n.r. a comentat faza din minutul 86, de la 2-1, irosită cu multă lejeritate de același Gheorghe)”, a declarat Dani Coman, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

Calculele pentru play-off » Astra, Gaz Metan și Viitorul se luptă pentru ultimele două locuri disponibile!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
835108086928187
Francisc Dascal  •  18 Februarie 2020, 09:36

Tot campionatul e mediocru si chiar sub,acum 15 sau 20 ani era fotbalul div."C"mai bun .Multi care acum incearca sa joace fotbal in Liga "Burleanu" atunci nu faceau fata la div."C"Nu sunt in tot campionatul 25 de jucatori de o echipa meseriasa.

herostar
herostar  •  18 Februarie 2020, 00:30
Postat de maccsero pe 17 Februarie 2020, 23:24

Când era la Rapid și își bătea joc de titlul din 2012, care ar fi schimbat soarta clubului, Coman era unul din jucătorii ăștia cu ”diferențierea”. Atunci se văicărea că nu-l răsfăța destul patronul.

cel mai frumos este ca,chiar idoli vostri *** bravo,bine ca s-a desfiintat rapid definitiv si irevocabil in 2016.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 23:24

Când era la Rapid și își bătea joc de titlul din 2012, care ar fi schimbat soarta clubului, Coman era unul din jucătorii ăștia cu ”diferențierea”. Atunci se văicărea că nu-l răsfăța destul patronul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează