FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Hermannstadt a plecat în Turcia fără un fotbalist de bază » Nu și-a prelungit contractul și a rămas acasă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 09:37 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 11:59

Hermannstadt a plecat azi în cantonamentul din Bolu, Turcia, fără extrema dreapta Călin Popescu (21 de ani), unul dintre fotbaliștii importanți care au jucat în ultimii doi ani la gruparea din Sibiu.

„Am reușit să prelungim contractele cu aproape toți jucătorii care ne-am propus să prelungim. A existat un singur caz, unde un jucător nu a acceptat oferta noastră de prelungire și nu s-a ajuns la un consens, cel puțin deocamdată. Încă nu a ajuns la final de contract, nu se știe ce se va întâmpla. Noi ni l-am dorit cu toții aici”, a declarat Radu Neguț, managerul sportiv al clubului Hermannstadt.

Bursa transferurilor GSP: toate mutările făcute în Superliga în această vară
BURSA TRANSFERURILOR
Bursa transferurilor GSP: toate mutările făcute în Superliga în această vară

Hermannstadt, în cantonament fără Călin Popescu

Fotbalistul în cauză este tânărul Călin Popescu, căruia îi expiră contractul cu FC Hermannstadt la începutul lunii iulie. Părțile nu au ajuns la un consens în ceea ce privește prelungirea înțelegerii, așa că jucătorul n-a mai plecat în Turcia, alături de ceilalți colegi.

În sezonul recent încheiat, Călin Popescu a jucat 30 de meciuri în SuperLigă pentru Hermannstadt, reușind două pase de gol.

300.000 de euroe cota lui Călin Popescu, potrivit transfermarkt

Până în prezent, Hermannstadt a prelungit contractele pe câte doi ani la patru jucători: fundașii Ionuț Stoica și Florin Bejan, mijlocașul Ciprian Biceanu și extrema Silviu Balaure. De asemenea, antrenorul Marius Măldărășanu și-a prelungit contractul pe următorii doi ani cu gruparea din Sibiu.

La capitolul veniri, Hermannstadt a anunțat transferul lui Adrian Petre, jucătorul de 25 de ani semnând un contract valabil pentru sezonul 2023-2024 cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Tot la clubul ardelean vor activa în sezonul viitor Gabriel Iancu, Cristian Neguț și Alexandru Jipa. FC Hermannstadt va sta în cantonament de 13 zile în Turcia, la Bolu Koru Hotels & Convention, un stabiliment de 5 stele dotat cu un teren de fotbal, un centru fitness, spa și două piscine.

Citește și: 

Dragomir îi răspunde vijelios impresarului: „Îl spulber! Are 7 zile la dispoziție”

Titularul lui CFR Cluj ar fi dorit în Serie A » Condițiile transferului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  18 Iunie 2023, 11:38

Pe antrenor il cheama Măldărășanu

ovydyusb
ovydyusb  •  18 Iunie 2023, 10:26

Managerul sportiv al grupării de pe ”Municipal”; a povestit, într-un inerviu acordat pentru pagina oficială de Facebook a clubului, cum au decurs tratativele cu fundașul central care are 4 selecții sun ”tricolor”, în naționala mare, dar și ce l-a determinat pe jucător să aleagă ”Giuleștiul”; în cele din urmă, pentru a se bate cu Rapidul pentru titlul de campioană. Iulian Cristea, medieșeanul de 28 de ani cu patru prezențe în prima reprezentativă a României, a fost aproape de un transfer la FC Hermannstadt, în această vară, după despărțirea de vicecampioana FCSB. Fundașul central a fost pe ”Municipal”; în urmă cu o săptămână, iar oficialii echipei sibiene au fost de acord cu toate pretențiile acestuia, a mărturisit managerul sportiv Radu Neguț, dar în cele din urmă jucătorul a ales Rapidul ”din considerente sportive”. ”Cred că nu trebuie să ascund acest lucru, până la urmă, pentru că nu are nimeni de ce să se supere. (...) Am fost primii care l-am contactat, cred că poate fi și întrebat de asta”, a spus Neguț, ca pentru a-și întări afirmațiile.Radu Neguț a povestiti, într-un interviu acordat pentru rețelele de socializare ale clubului de pe ”Municipal”, cum au decurs negocierile cu Iulian Cristea și cum fundașul central a anunțat că alege Rapidul, în aceiași zi în care a fost la Sibiu. ”Vă spun despre Iulian Cristea. Duminică (n.a. 11 iunie) a fost aici, a fost prezent și unul dintre finanțatorii clubului, Ștefan (n.a. Băcilă). Aici (n.a. pe ”Municipal”) ne-am întâlni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează