FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ

VIDEO CU REUȘITA Gol fabulos în Hermannstadt - CFR Cluj! S-a răzbunat pe fosta echipă și a izbucnit în lacrimi

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 22:29 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 23:00

Hermannstadt - CFR Cluj 1-0. Cristian Neguț a marcat unicul gol cu un șut superb, direct sub bară, la Sibiu.

Neguț a preluat o minge la 25 de metri, pe diagonală, a avansat puțin și a tras direct sub bară. Bomba expediată de mijlocașul stânga atins transversala înainte să intre în plasă, iar portarul Sava nu a avut nicio șansă să intervină.

Rapid, „transfer” de ultim moment » Fostul jucător de la FCSB a semnat
RAPID
Rapid, „transfer” de ultim moment » Fostul jucător de la FCSB a semnat

VIDEO. Cristi Neguț, gol fabulos în Hermannstadt - CFR Cluj

A fost primul gol al lui Neguț în acest sezon de Superliga, în meciul lui cu numărul 14. A marcat chiar împotriva fostei sale echipei, la care a fost legitimat timp de jumătate de an. Emoțiile după golul marcat împotriva fostei echipe au fost atât de puternice încât Cristi a început să plângă în timp ce era felicitat de coechipieri.

A fost în Gruia în perioada iunie 2022 - ianuarie 2023, însă nu s-a impus niciodată ca titular, nu l-a convins pe Dan Petrescu și s-a întors la Chindia Târgoviște. A plecat de la echipa dâmbovițeană în vara acestui an, după retrogradarea în Liga 2, și a semnat cu Hermannstadt.

Nu e la primul gol în tricoul sibienilor, a mai marcat și în Cupa României, la 6-0 cu Pecica. Neguț are și 3 assist-uri în acest sezon, toate competițiile.

Citește și:

Prima reacție a lui MM Stoica după FCSB - Rapid 1-2: „Am un singur regret”
FCSB - Rapid 1-2
Prima reacție a lui MM Stoica după FCSB - Rapid 1-2: „Am un singur regret”
5 idei după UTA - Dinamo: „câinii” sunt prăpăstioși, iar zgomotul de fond îl copleșește pe Ovidiu Burcă! Mircea Rednic este „ole”
UTA - DINAMO 2-1
5 idei după UTA - Dinamo: „câinii” sunt prăpăstioși, iar zgomotul de fond îl copleșește pe Ovidiu Burcă! Mircea Rednic este „ole”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
nikomunie
nikomunie  •  07 Noiembrie 2023, 10:28

Cred ca Voi nu intelegeti cuvantul razbunare.un jucator care a prestat servicii timp de 6 luni Ła o firma pentru care a fost Platit ce razbunare poate avea?in afara de faptul ca si a facut treaba pentru clubul care il plateste

Razvan
Razvan  •  07 Noiembrie 2023, 08:38

Cu stilu de joc a lui petrescu nu se potrivea la echipa, daca era un antrenor cu idei de joc ofensive, era perfect la cfr, bun jucator, si ca om ii serios si sufletist

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  07 Noiembrie 2023, 01:03
Postat de muzica pe 06 Noiembrie 2023, 23:12

BRAVO SIBIUL !AI FACUT DREPTATE !NU SE PUTEA DUPA CE AM DOMINAT TURUL CAMPIONATULUI,CA ECHIPA ARBITRILOR,SA TERMINE,NEMERITAT PE PRIMUL LOC !!!Acm cateva cuvinte ptr NOROCOSUL CIUCU !Vezi putinRAPORTUL WYSCOUT de la meciul FCSB-Rapid !Concluzia meciului :toate datele ,de departe PTR STTEAUA : Posesie :56 %-44%; Ocazii gol :5- 3 ,Suturi la/pe poarta :16/6 -1o/6 ;actiuni atac/finalizate :63/16 -1o/6 ;Cornere :5 -2 ;Interventii portar : 4 -7 !!Ce spui d-le finantator ?! Nu cumva ati avut UN NOROC CU CARUL si la golul lui SUT anulat de VAR,pzr 1mm ?!Faceti-va o poza cu clasamentul cu locul 3,la - 2p.fata de noi ,...PTR N-AVETI NICI O SANSA SA NE DEPASITI °!!!

Ciobanii se ajuta între ei !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează