FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 1-0

Camora nu înțelege ce se întâmplă cu CFR: „Dacă aveam înainte asemenea șanse...”

În stânga, Mario Camora, după Hermannstadt - CFR Cluj // foto: captură YouTube CFR
În stânga, Mario Camora, după Hermannstadt - CFR Cluj // foto: captură YouTube CFR

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 08:03 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 12:01

Mario Camora (36 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, este consternat de faptul că echipa lui a ratat încă o șansă de a trece pe primul loc în campionat. Un punct la Sibiu le-ar fi fost suficient, dar clujenii au fost învinși de Hermannstadt, 0-1.

Ca urmare a înfrângerii pe care FCSB a suferit-o duminică seara cu Rapid, 1-2, CFR Cluj avea șansa de a urca pe primul loc în campionat, în caz că obținea măcar un punct din deplasarea de la Sibiu.

Nu s-a întâmplat, elevii lui Marius Măldărășanu au păstrat toate punctele la Sibiu grație unui gol superb înscris de Cristian Neguț. CFR Cluj ratase și în urmă cu două etape șansa de a veni imediat lângă FCSB, atunci fiind ținuți în șah de Oțelul, scor 0-0.

Mititelu Jr., protagonistul unui scandal monstruos » Flegme, înjurături și amenințări șocante: „Nu ieși viu din Craiova!” + Reacția juniorului
FCU CRAIOVA
Mititelu Jr., protagonistul unui scandal monstruos » Flegme, înjurături și amenințări șocante: „Nu ieși viu din Craiova!” + Reacția juniorului

Mario Camora nu înțelege ce se întâmplă cu CFR Cluj: „Dacă aveam înainte asemenea șanse...”

În acest context, căpitanul Mario Camora a trasat o paralelă între echipa actuală și cea care aducea 5 campionate la rând în vitrina clubului din Gruia.

„Nu putem să pierdem punctele în acest tip de meciuri. Avem atâtea șanse și să nu profităm de niciuna dintre ele ca să urcăm pe primul loc.

Înainte, dacă aveam asemenea șanse, le prindeam, nu le lăsam. Trebuie să facem cu toții mai mult, să lucrăm mai mult și să fim împreună, doar așa putem să ne îndeplinim obiectivul”, a afirmat Camora după meciul de la Sibiu.

„Nu am arătat ca o echipă care vrea să câștige campionatul. E a patra oară când avem șansa să urcăm pe primul loc și nu am făcut-o. Trebuie să facem mai mult dacă vrem să fim campioni. 

Trebuie să avem încredere în continuare. Mai avem returul, începem sâmbătă cu Poli Iași, meci pe care trebuie să-l câștigăm neapărat”, a mai spus fundașul stânga al vișiniilor.

Am venit după o accidentare, am jucat două meciuri în 4 zile. Terenul aici este greu, simțeam că mușchiul se încarcă și am vrut să prevenim, să nu riscăm nimic. 

- Mario Camora, despre schimbarea cu Hermannstadt (minutul 64)

VIDEO cu golul superb care a decis Hermannstadt - CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1:

Ovidiu Burcă, băgat în ședință de acționari după ce a pierdut și cu UTA

Marius Măldărășanu se ia de arbitraj după victoria cu CFR Cluj: „Golul nu trebuia anulat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează